Μετρά αντίστροφα για τον… τελικό με το Διδυμότειχο η Ελπίς Σκουτάρεως!

Μετρά αντίστροφα για τον... τελικό με το Διδυμότειχο η Ελπίς Σκουτάρεως!

 

Με το σύνθημα “Όλα είναι στο χέρι μας-Όλοι μαζί μπορούμε” η Ελπίς Σκουτάρεως μετρά αντίστροφα για τον… τελικό του 1ου ομίλου στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Την Τετάρτη στις 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών η Σερραϊκή ομάδα αντιμετωπίζει την ΑΕ Διδιμοτείχου που πριν από λίγες ημέρες κέρδισε με 1-0 το Κόσμιο και φυσικά θέλει τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

Η ομάδα με ανακοίνωση στο Facebook ζητά την στήριξη του κόσμου γράφοντας χαρακτηριστικά: “Η ομάδα μας χρειάζεται την στήριξη σας για να συνεχίσει να προσπαθεί όσο το δυνατό περισσότερο για την συνέχεια στο θεσμό αυτό…Σας χρειαζόμαστε όλους στο πλευρό μας…Είστε ο 12ος παίχτης της ομάδας μας…”.

 

Άλλωστε θυμίζουμε πως το έπαθλο του Κυπέλλου είναι ένα ακόμη εισιτήριο για την Γ΄ Εθνική και η Ελπίς θα ήθελε να προχωρήσει και να διεκδικήσει ότι της αναλογεί. Αρνητικό βέβαια είναι το γεγονός πως λόγω της αναβολής των play off έχει μείνει χωρίς επίσημο παιχνίδι από το ματς στην Ξάνθη στις 5 Απριλίου, ωστόσο έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να τα καταφέρει.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr