Μετακομίζει στην Ρόδο για τον Απόλλωνα Καλυθιών ο Κολοκοτρώνης!

Μετακομίζει στην Ρόδο για τον Απόλλωνα Καλυθιών ο Κολοκοτρώνης!

Ακόμη ένας  ποδοσφαιριστής ετοίμασε τις βαλίτσες του και αποχαιρέτησε το Σερραϊκό ποδόσφαιρο αναζητώντας το κάτι διαφορετικό σε κάποιο νησί. Ο λόγος για τον Νίκο Κολοκτρώνη ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικού site της Ρόδου(xxxsports.org) είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την συμφωνία του με τον Απόλλωνα Καλυθιών.

Έναν εκ των αρχισκόρερ τα τελευταία χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Σ, κάτι που αποδείχθηκε και με τα 27 γκολ που πέτυχε με την Δόξα Κ.Καμήλας οδηγώντας την στην άνοδο για την Επίλεκτη Κατηγορία, βρίσκεται στην Ρόδο και για επαγγελματικούς λόγους και όπως φαίνεται θα παραμείνει εκεί.

Ο Απόλλων Καλυθιών αγωνίζεται στην Α΄ Κατηγορία και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τερμάτισε στην 5η θέση, ενώ φαίνεται πλέον να ζητά το κάτι παραπάνω.

Ο Κολοκοτρώνης έχοντας πάρει προφανώς την απόφαση του από τα τέλη Μαΐου είχε αποχαιρετήσει την Δόξα εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς όλους.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr