Μεταγραφικό… μπάσιμο από το Ν.Πετρίτσι που ανακοίνωσε Μαλετσκάνοφ!

Μεταγραφικό... μπάσιμο από το Ν.Πετρίτσι που ανακοίνωσε Μαλετσκάνοφ!

Η Αναγέννηση Ν.Πετριτσίου όχι μόνο προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Ανώτερης Κατηγορίας, αλλά είναι και αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει και η μεταγραφή του Μλάντεν Μαλετσκάνοφ, ενός από τους καλύτερους σκόρερ στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Σ τα τελευταία χρόνια μιλά από μόνη της!

Ο πολύπειρος Βούλγαρος φορ, πρωταθλητής τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου και 1ος σκόρερ της Επίλεκτης Κατηγορίας με 20 γκολ σε πρωτάθλημα και play off, επιστρέφει μετά από 8 χρόνια στην Αναγέννηση για να την ωθήσει να διεκδικήσει την άνοδο.

Μετά από μία περιήγηση σε Μελενικίτσι, Άνω Πορόϊα, Ν.Ζίχνη και φυσικά στον Εθνικό, ο Μαλετσκάνοφ ανακοινώθηκε και επίσημα ως η 1η μεταγραφή της Αναγέννησης.

Παράλληλα έγινε γνωστό πως ανανέωσαν οι Simeon Simeonov και Georgi Vladimirov, όπως και υπόλοιπος κορμός της ομάδας. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες προσθήκες.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr