Μεταγραφική “επίθεση” από τον Άρη Πρώτης με Γκούρτσα, Μελίτο, Ζαράκη, Κουρτίδη

Μεταγραφική "επίθεση" από τον Άρη Πρώτης με Γκούρτσα, Μελίτο, Ζαράκη, Κουρτίδη

O Άρης Πρώτης προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν που θα τον βρει και πάλι να δίνει τις μάχες του στην Ανώτερη Κατηγορία και η διοίκηση της ομάδας έκανε γνωστές τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης.

Στην κορυφή είναι σίγουρα η απόκτηση του Ντίνου Γκούρτσα από τον Μακεδονικό Μεσολακκιάς, με τον 24χρονο επιθετικό και εξαιρετικό σκόρερ, όπως επιβεβαιώνεται και από τα 12 γκολ πέρυσι, αλλά και από τις γενικότερες επιδόσεις του και στο πέρασμα από την Ασπίδα Δραβήσκου, να είναι δίνει σίγουρα το κάτι παραπάνω στην γραμμή κρούσης.

Κατά τα άλλα αποκτήθηκαν και από την Δόξα Παλαιοκώμης ο μεσοεπιθετικός Θάνος Μελίτος που πέτυχε 19 γκολ πέρυσι στην Β΄ Κατηγορία και ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του, ο μέσος Ζαράκης Παντελής που πέτυχε 4 γκολ και έχει εικόνες και από Γ΄ Εθνική(ΠΑΟ Κοσμίου) και από Δ΄ Εθνική((Ν.Ζίχνη) και ο Χαράλαμπος Κουρτίδης.

Ο Άρης διατήρησε τον βασικό κορμό, τον ενισχύει όσο μπορεί ποιοτικά και ποσοτικά, με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr