Μεταγραφική “βόμβα” με… Κολοκοτρώνη από την Κάτω Καμήλα!

Μεταγραφική "βόμβα" με... Κολοκοτρώνη από την Κάτω Καμήλα!

Η Δόξα Κάτω Καμήλας ήρθε στην Ανώτερη αποφασισμένη όχι για να μείνει, αλλά για να είναι περαστική έχοντας στραμμένο το βλέμμα στην άνοδο και η μεταγραφική βόμβα που ρίχνει σήμερα με την απόκτηση του Νίκου Κολοκοτρώνη είναι αρκετή για να πείσει ακόμη και τους πιο… δύσπιστους!

Οι νεοφώτιστοι έκαναν την έκπληξη και κατάφεραν να πείσουν έναν από τους πιο ικανούς σκόρερ του τοπικού πρωταθλήματος να ντυθεί στα ασπρόμαυρα όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, εκεί όπου ποζάρει με τον πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Μιντζιρίκη, ο οποίος έχοντας και την συνδρομή του καλού του φίλου Χρήστου Ισαϊδη που λειτουργεί και σαν “το μάτι του” στο τοπικό, κατάφερε να κλείσει μία σημαντική συμφωνία.

Αναμφίβολα ο “Κόλο” είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα βρίσκεται και σίγουρα ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή. Πέρυσι είχε 12 γκολ με τον Μέγα Αλέξανδρο Ν.Ζίχνης, σε μία περίεργη χρονιά για την ομάδα, ενώ γενικά έχει αγωνιστεί σε Οδυσσέα Αναγέννησης, Άνω Πορόϊα, Ηρακλή Αμμουδιάς, Εθνικό Σιδηροκάστρου, Ηρακλή Μονόβρυσης, ΑΟ Ψωμοτοπίου, έχοντας αναδειχθεί αρκετές φορές πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, έχοντας εμπειρίες και παραστάσεις και από την Γ΄ Εθνική και περισσότερα από 200(!) γκολ στο ενεργητικό του.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr