Μεταγραφικές “βόμβες” με Χορτομάρη και Χατζηανδρέου για τον Γυμναστικό !

Μεταγραφικές "βόμβες" με Χορτομάρη και Χατζηανδρέου για τον Γυμναστικό !

Δυο πολύ ηχηρές μεταγραφές ανακοίνωσε ο Γυμναστικός, ο οποίος κινείται πολύ ενεργά στο μεταγραφικό κομμάτι αυτό το διάστημα. Μετά τις χθεσινές ανανεώσεις των Γιαβρόπουλου και Λαδιά, σήμερα ανακοινώθηκαν δυο σπουδαίες προσθήκες για τους “πράσινους”. Ο playmaker, Στέλιος Χορτομάρης και ο σέντερ Δημήτρης Χατζηανδρέου συμφώνησαν σε όλα και θα αγωνίζονται στους “ταύρους” την νέα χρονιά, ισχυροποιώντας σημαντικά την θέση “1” και “5” της ομάδας.

Πρόκειται για δυο παίχτες, που γνωρίζουν καλά την κατηγορία και έχουν την εμπειρία και τις παραστάσεις της Γ’Εθνικής. Και οι δυο την χρονιά, που μας πέρασε αγωνιζόντουσαν με την φανέλα του Πανσερραϊκού και πανηγύρισαν την άνοδο στην Β’Εθνική κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετράνε δυο σερί ανόδους με την “κόκκινη” φανέλα. Με αυτές του τις κινήσεις ο Γυμναστικός δείχνει τις προθέσεις του, που δεν είναι άλλες από την άνοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας…

Η αστραπιαία κίνηση της διοίκησης και με σιγή ιχθύος, έφερε και πάλι πίσω στην ομάδα των ‘’ταύρων’’ τον χαρισματικό και δεινό σκόρερ Χορτομάρη Στέλιο στην θέση του πλέι μέικερ όπου διαπρέπει.
Δεν μπορούσε να μην τον ακολουθήσει το βαρύ πυροβολικό της ρακέτας με εξαιρετικό πλουραλισμό κινήσεων, ο δυναμικός δίμετρος Χατζηανδρέου Δημήτρης, ο οποίος για πρώτη φορά ντύνεται στα πράσινα του Γυμναστικού.
Ο Στέλιος και ο Δημήτρης αγωνίστηκαν πέρυσι με την φανέλα του Πανσερραϊκού και βοήθησαν στα μέγιστα, ώστε πανάξια να πανηγυρίσουν την άνοδο του συμπολίτη Πανσερραϊκού στην Β’ Εθνική κατηγορία.
Στέλιο και Δημήτρη σας καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Γυμναστικού και σας ευχόμαστε μια υγιή και δυνατή χρονιά.
Πάμε γερά για τον στόχο της ανόδου και μόνο…

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr