Μεταγραφή ουσίας με Σταματόπουλο για τον Γυμναστικό !

Μεταγραφή ουσίας με Σταματόπουλο για τον Γυμναστικό !

Μετά τους Χορτομάρη και Χατζηανδρέου άλλος ένας πρώην “κόκκινος” θα είναι παίχτης του Γυμναστικού την νέα χρονιά. Ο λόγος για τον 22χρονο Power Forward , Βαγγέλη Σταματόπουλο ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα του Γιάννη Μπουτάκογλου και θα ενισχύσει σημαντικά την θέση των ψηλών.

Ο επί τρία χρόνια παίχτης του Πανσερραϊκού και νυν βοηθός του coach Ποργιόπουλου, αποφάσισε να συνεχίσει το μπάσκετ αλλά σε χαμηλότερη κατηγορία βοηθώντας την ομάδα του Γυμναστικού, ώστε να πετύχει τον στόχο της ανόδου. Πρόκειται για μια πολύ καλή προσθήκη, καθώς ο Σταματόπουλος μπορεί να δώσει πολλές λύσεις και στο “4” και στο “5” έχοντας παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Οι μεταγραφές δεν σταματούν για τον Γυμναστικό…
Νέα μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα των ‘’ταύρων’’ με τον μεγαλόσωμο σέντερ Σταματόπουλο Βαγγέλη.
Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος (21 ετών, ύψος 2μ. power forward και center) φοιτητής του ΣΕΦΑΑ Σερρών, προερχόμενος από την Αρκαδικό Τρίπολης, αγωνίστηκε στους Ικάρους Σερρών πανηγυρίζοντας την άνοδο του συμπολίτη στην Β’ Εθνική το 2016, αλλά και αγωνιζόμενος με τον συμπολίτη Πανσερραϊκό γεύτηκε δυο συνεχόμενες ανόδους στην Γ’ Εθνική 2018-19 και στην Β’ Εθνική το 2019-20 αντίστοιχα.
Ο Βαγγέλης διακρίνεται για το απέραντο ήθος και το αθλητικό πνεύμα που τον διέπει. Αγωνίζεται κάθε φορά για τη νίκη με μεγάλη διάθεση, αλλά και δύναμη.
Βαγγέλη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Γυμναστικού και σου ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr