Μεταγραφή με παρόν και μέλλον ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός !

Μεταγραφή με παρόν και μέλλον ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός !

Τον αρχηγό της U19 του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός. Τα “λιοντάρια” πραγματοποίησαν άλλη μια μεταγραφή εστιάζοντας όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον. Ο 19χρονος Ζωγραφάκης Παναγιώτης έρχεται στις Σέρρες με πολλές προοπτικές έχοντας σημαντικές παραστάσεις παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο Πανσερραϊκός απέκτησε με μεταγραφή τον διεθνή με την Εθνική Ελπίδων, αριστερό μπακ Ζωγραφάκη και έδειξε για άλλη μια φορά το τι προτίθεται να κάνει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής στάθηκε άτυχος, καθώς αν δεν είχε τραυματιστεί μπορεί και να είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με το “τριφύλλι”. Μετά τον Δεκέμβρη επανήλθε και αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια με την U19 έχοντας μάλιστα δουλέψει και με τους προπονητές Ουζουνίδη και Δώνη.

Αναλυτικά η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του Πανσερραϊκού…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | Ποδοσφαιρικό τμήμα ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού U19 με μεταγραφή στα «Λιοντάρια»

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ζωγραφάκη. Ευχόμαστε το ταλέντο και η αγάπη του παίκτη για το ποδόσφαιρο να βοηθήσουν την ομάδα μας.

Μίνι Βιογραφικό:

Ο Παναγιώτης Ζωγραφάκης γεννήθηκε στις 26/12/2000 και κατάγεται από την Αθήνα. Αγωνίζεται ως ακραίος αριστερός αμυντικός και αποτελεί αυθεντικό ποδοσφαιρικό ταλέντο των Ακαδημιών του «τριφυλλιού» και για μια εξαετία έκανε πρωταθλητισμό με τις ομάδες των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού. Επίσης έχει αποτελέσει μέλος της Εθνικής Ελπίδων.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr