Μεταγραφή… Γ΄ Εθνικής για την Αμμουδιά που πήρε πίσω τον Γκάλιο!

Μεταγραφή... Γ΄ Εθνικής για την Αμμουδιά που πήρε πίσω τον Γκάλιο!

Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Ηρακλής Αμμουδιάς και μάλιστα από την Γ΄ Εθνική, καθώς ο Νίκος Γκάλιος μετά από κάποια χρόνια επιστρέφει στην ομάδα του χωριού του για να την βοηθήσει στην προσπάθεια να επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής και θα φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή μετά από 4,5 χρόνια. Όπως ανακοίνωσε και ο Ηρακλής:

… ήταν Σεπτέμβριος του 2013 τότε που ο Νίκος στα 17 χρόνια θα αποχωρήσει από την ομάδα του Ηρακλή για να πάει στον Διαγόρα Δασοχωριου. Εκεί θα μείνει για 2,5 χρόνια και θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ στην συνέχεια θα συνδυάσει σπουδές και ποδόσφαιρο και θα αγωνιστεί στην Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας και τον Αύγουστο του 2017 θα επιστρέψει και πάλι στις Σέρρες, αυτή τή φορά με τα χρώματα του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής με τον οποίον θα ζήσει μεγάλες στιγμές, θα στεφθεί πρωταθλητής ΕΠΣ Σερρών με την ομάδα του σαν βασικό και αναντικατάστατο μέλος σε όλη την αγωνιστική περίοδο και την φετινή θα κάνει 12 συμμετοχές με την φανέλα της Καρπερής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και για προσωπικούς λόγους θα αποχωρίσει για να γυρίσει στην ομάδα του χωριού του που τόσο πολύ αγαπάει στα 22 του πλέον. Ένας παίκτης που σίγουρα έχει να δώσει ακόμα πάρα πολλά γενικά στο ποδόσφαιρο και κατά επέκτασηνα βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της ανόδου. Κλασικός αριστεροπόδαρος με καλή σέντρα θα προσθέσει δύναμη στην ομάδα μας και θα είναι ένα ακόμα δυνατό όπλο που θα έχει ο προπονητής μας στους 14 αγώνες που έχουμε ακόμα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Φυσικά μετά από 1 χρόνο θα έχει την ευκαιρία να ξανασμίξει και πάλι με τον αδερφό του Ηλία σε ίδια ομάδα. Νίκο σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και πετύχεις ότι στόχο έχεις βάλει στην ζωή σου”.

Eπίσης αποκτήθηκε ένας νεαρός και πολύ ελπιδοφόρος παίκτης, ο Πέτρος Δουλγέρης από τον Άρη Σκοτούσσας, όπου φέτος είχε λίγες συμμετοχές και 2 γκολ και έρχεται στην ομάδα να πάρει χρόνο συμμετοχής και να προσθέσει ένα ακόμα όπλο στα χέρια του προπονητή μας Βαγγέλη Τούσκα, με τον οποίον  γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία την περσινή περίοδο με την ομάδα της Ηράκλειας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr