Μεταγραφές και ανανεώσεις από τον Προβατά που θέλει άνοδο!

Μεταγραφές και ανανεώσεις από τον Προβατά που θέλει άνοδο!

Την Τρίτη 1η Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Ελπίδας Προβατά για το πρωτάθλημα της Ανώτερης Κατηγορίας, με τον στόχο όμως αυτή την φορά για την ομάδα του Ζήση Αρβανιτίδη να είναι η άνοδος στην Επίλεκτη και η επιστροφή της ομάδας στα “σαλόνια”.

Μάλιστα η ομάδα ανακοίνωσε και τις πρώτες της μεταγραφές και ανανεώσεις, με την διαμόρφωση του ρόστερ να συνεχίζεται. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

“Η Μ.Γ.Σ Ελπίς Προβατά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις φετινές μεταγραφές, επιστροφές καθώς και ανανεώσεις για την αγωνιστική σεζόν 2016-2017.
Συγκεκριμένα,αποκτήθηκαν οι:
*Χατζηθεοδώρου Φίλιππος-Ολυμπιακός Λευκώνα, Σέρρες 1800.
*Κατσαούνης Λευτέρης-Άρης Σκοτούσας, Διαγόρας Δασοχωρίου.
*Γεμενετζής Ανέστης-Δόξα Ν.Σκοπού,Αστέρας Νεοχωρίου.
Ενώ έχουμε τις επιστροφές των:
*Παρασκευάς Χρήστος-Ασπίς Δραβήσκου, Πανσερραϊκός.
*Άνδρέας Αρβανιτίδης-Σέρρες 1800.
Στις ανανεώσεις τώρα, όλος σχεδόν ο περσινός κορμός έμεινε στην ομάδα με τους
*Μάνο Γουραλέ
*Φάνη Μιχαλά
*Στάυρο Ντέντε
*Τσάτσο Ιωάννη
δείχνοντας το πόσο δέθηκαν με την ομάδα να λένε το “ναι”, ενώ θα ήταν άδικο να μην γράψουμε και για τα παιδιά που κατάγονται από το χωριό, που ενώ υπήρχαν προτάσεις από άλλες ομάδες έμειναν στην ομάδα για να βοηθήσουν την φετινή προσπάθεια που δεν είναι άλλη από την άνοδο στην επόμενη κατηγορία με προπονητή τον Ζήση Αρβανιτίδη”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr