Μετά τον Αγροτικό Αστέρα… άλλος για Γ΄ Εθνική;

Μετά τον Αγροτικό Αστέρα... άλλος για Γ΄ Εθνική;

Ο Αγροτικός Αστέρας έγινε η πρώτη ομάδα της Football League που ενώ εξασφάλισε την παραμονή της κίνησε τις διαδικασίες για λύση και εκκαθάριση. Αυτόματα, λοιπόν, προκύπτει ένα κενό στον χάρτη της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας. Ερώτημα, βέβαια, αποτελεί και ο Εργοτέλης, ενώ αρκετές ακόμα ομάδες δείχνουν να βαδίζουν στο άγνωστο.
Τι γίνεται, όμως με τα πιθανά κενά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και υπάρχει ενδεχόμενο αυτά να καλυφθούν; Ο ΚΑΠ στο άρθρο 4 παρ.5 αναφέρει ρητά ότι το κενά για κανέναν λόγο δεν καλύπτονται… Ωστόσο, η διοργανώτρια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, έχει την ενημέρωση ότι ο ΚΑΠ θα τροποποιηθεί και αναμένεται να γίνεται
αναφορά σε κάλυψη των κενών από τη Γ’ Εθνική. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, Γιάννης Δρόσος κατέθεσε την Παρασκευή (07/07) στο Πρωτοδικείο το νέο καταστατικό και εντός της εβδομάδας θα δημοσιευτεί ο ΚΑΠ με τις τροποποιήσεις.
Μέχρι τότε, βέβαια, η Ένωση δεν μπορεί να πράξει τίποτα για τη συμπλήρωση των κενών, αλλά μόνο να ζητήσει από τις ΠΑΕ να κάνουν γνωστή την πρόθεση συμμετοχής στο προσεχές πρωτάθλημα πριν τη δήλωση συμμετοχής στις αρχές Αυγούστου. Εάν επιβεβαιωθεί η πληροφόρηση περί κάλυψης κενών θέσεων από τη χαμηλότερη κατηγορία, τότε η ΕΠΟ θα αποφασίσει με ποιον τρόπο θα γίνει αυτό.

 

πηγή:flnews.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr