Μετά την στήριξη… ζητείται η αντίδραση στο Αιγίνιο!

Μετά την στήριξη... ζητείται η αντίδραση στο Αιγίνιο!

Πέντε ματς χωρίς τρίποντο και… πέντε και κάτι παραπάνω χωρίς γκολ μετρά ο Πανσερραϊκός και αν μη τι άλλο το παιχνίδι με τον Αιγινιακό, αν και εκτός έδρας, μοιάζει οριακό, καθώς είναι η νέα ευκαιρία των “κόκκινων” να αρχίσουν να διορθώνουν τα κακώς κείμενα που έχουν δημιουργήσει με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα τους. Το βαρύ κλίμα ελάφρυνε σίγουρα η στήριξη από την διοίκηση τόσο στον προπονητή όσο και στους παίκτες και πλέον αυτοί καλούνται να ανταποδώσουν.

 

Στο τεχνικό τιμ θεωρούν πως η ομάδα έμεινε πίσω και έχασε ρυθμό λόγω των πολλών δυσκολιών που πέρασε λόγων των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν τον Ιανουάριο, ενώ υπολόγιζαν στην βοήθεια του Γκούρτσα που ακόμη δεν έχει έρθει στον μέγιστο βαθμό, αλλά και σε αυτήν του Πόζογλου που πιθανότατα θα είναι έτοιμος από την επόμενη εβδομάδα.
Ο Παναγιώτης Διλμπέρης επανέλαβε στους παίκτες του ότι τους πιστεύει και ότι αν συνεχίσουν έτσι είναι θέμα χρόνου να έρθει το γκολ και φυσικά το αποτέλεσμα, δουλεύοντας παράλληλα πολύ πάνω στο τελείωμα των φάσεων. Το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφει ο Παπατζίκος που εξέτισε την ποινή του, ενώ οι Στέβιτς και Κανούλας που συμπλήρωσαν κάρτες θα δηλωθούν να εκτίσουν την τιμωρία τους.

 

Πρόσωπο του αγώνα την Κυριακή στο Αιγίνιο θα είναι ο Δημήτρης Γκούρτσας που αγωνιζόταν μέχρι πριν λίγο καιρό εκεί, έχοντας πέρυσι αναδειχθεί πρωταθλητής και πρώτος σκόρερ στην Γ΄ Εθνική.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr