Μετάλλιο και ρεκόρ για τον Γεννίκη στην Πόλη!

Μετάλλιο και ρεκόρ για τον Γεννίκη στην Πόλη!

Ο Σερραίος αθλητής του ΟΦΚΑ Σερρών πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου Κ20 φεύγοντας από την Κωνσταντινούπολη με το χάλκινο μετάλλιο και ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ.

Στις δηλώσεις του στο SSN ο 18χρονος Κώστας πριν την αναχώρησή του για την Πόλη (διαβάστε εδώ) είχε τονίσει ότι διανύει μια δύσκολη χρονιά λόγω των Πανελλήνιων εξετάσεων ωστόσο προσπαθεί να συνδυάσει προπόνηση και μαθήματα με την δουλειά που γίνεται στα ταρτάν να εξελίσσεται πολύ θετικά. Μάλιστα είχε πει χαρακτηριστικά ότι “Είμαι έτοιμος για ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις” και τα κατάφερε!

Σήμερα το μεσημέρι ο Κώστας Γεννίκης συμμετείχε στο αγώνισμα της σφαιροβολίας και με ρίψη στα 18 μέτρα κατέκτησε την 3η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα πραγματοποιώντας μάλιστα ατομικό ρεκόρ αφού βελτίωσε κατά μισό μέτρο περίπου την προηγούμενή του καλύτερη επίδοση.

Ο αθλητής του ΟΦΚΑ Σερρών επιστρέφει στις Σέρρες με το χάλκινο μετάλλιο και μια μεγάλη επίδοση, βάζοντας τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον. Λίγο έλειψε πάντως ο Κώστας Γεννίκης να κερδίσει και ένα εισιτήριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων, με το όριο να βρίσκεται στα 18.30

Share