Μελετά τις κινήσεις του ο Πανσερραϊκός, μετά το ψήφισμα των «16» κατά της αναδιάρθρωσης στην Γ΄ Εθνική!

Μελετά τις κινήσεις του ο Πανσερραϊκός, μετά το ψήφισμα των «16» κατά της αναδιάρθρωσης στην Γ΄ Εθνική!

Το όνομα του Πανσερραϊκού στην φετινή Γ΄ Εθνική συνολικά, εάν δεν είναι το πιο ιστορικό, είναι σίγουρα στην πρώτη τριάδα των ομάδων, που κάθε απόφαση που θα λαμβάνει, η σημασία της θα είναι βαρύνουσα. Επομένως δεν υπάρχει περιθώριο για βιαστικές κινήσεις από το δίδυμο Κατσαβάκη-Καζία, που ηγείται αυτή την στιγμή, το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το επιτελείο των «κόκκινων» εξετάζει λεπτομερώς, το ψήφισμα των «16», που κινείται εναντίον της αναδιάρθρωσης στην Γ ΄ Εθνική και σύντομα θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του, για την θέση του συλλόγου, απέναντι στους συλλόγους που αγωνίζονται μαζί στην κατηγορία άλλα και στους φιλάθλους της ομάδας.

Αρκετοί πρόεδροι άλλων ομάδων έχουν προσεγγίσει τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού και έχουν εξηγήσει τις προθέσεις τους, απέναντι σε αυτό το θολό, ομολογουμένως σχέδιο από την ΕΠΟ, που δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο, τόσο για την φετινή χρονιά που ήδη έχει ξεκινήσει όσο και για τις επόμενες… όπου οι υποσχέσεις δίνουν και παίρνουν χωρίς όμως υπογραφή και «βουλοκέρι»!

Ο Πανσερραϊκός ακούει τις άλλες ομάδες, μελετά τα στοιχεία και προς το παρόν κρατά στάση αναμονής, αν και δεν είναι ευχαριστημένοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, από την θέση της διοργανώτριας αρχής στο ζήτημα της αναδιάρθρωσης, αφού στο φαξ των γραφείων στο δημοτικό γήπεδο… δεν έχει έρθει από το πάρκο Γουδί… επίσημη και ξεκάθαρη τοποθέτηση.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr