Μεγάλο παιχνίδι στο Σιδηρόκαστρο με το Ρούπελ να επιδιώκει άλλο ένα βήμα τετράδας κόντρα στα Βασιλικά (12/3, 17:00) !

Μεγάλο παιχνίδι στο Σιδηρόκαστρο με το Ρούπελ να επιδιώκει άλλο ένα βήμα τετράδας κόντρα στα Βασιλικά (12/3, 17:00) !

Μετά την νέα εκτός έδρας νίκη και το 4/4, το Ρούπελ υποδέχεται τα Βασιλικά σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση με φόντο τα Playoffs. Πρόκειται για δυο ομάδες με τον ίδιο στόχο σε ένα μεγάλο παιχνίδι που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου και συγκεντρώνει τα βλέμματα του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι “μπλε” (ρεκόρ 11-7) πηγαίνουν με πολύ καλή ψυχολογία στο ντέρμπι, ενώ από την άλλη και τα Βασιλικά (ρεκόρ 11-6) προέρχονται από 4 διαδοχικές επικρατήσεις. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στις τάξεις της ομάδας του Σιδηροκάστρου, που είναι έτοιμη για μια ακόμη σπουδαία νίκη λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Στο παιχνίδι του α’ γύρου, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε επικρατήσει με 68-60, με το Ρούπελ πέρα από το ροζ φύλλο αγώνος να σκέφτεται και την διαφορά σε περίπτωση ισοβαθμίας. Για άλλο ένα παιχνίδι ο κόσμος αναμένεται να στηρίξει την ομάδα και να αποτελέσει τον 6ο παίχτη. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ντούρας – Ισιγώνης.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr