Μεγάλο ντέρμπι με το “καλημέρα” για τους Ικάρους… Με τον κόσμο τους μαζί για το διπλό στην Καβάλα !

Μεγάλο ντέρμπι με το “καλημέρα” για τους Ικάρους… Με τον κόσμο τους μαζί για το διπλό στην Καβάλα !

Η τελική φάση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ξεκινάει την προσεχή Κυριακή (2/4) με τους Ικάρους να διεκδικούν την άνοδο και την επιστροφή τους στα Εθνικά πρωταθλήματα μαζί με άλλες 3 ομάδες της Καβάλας. Οι “κυανοκίτρινοι” αρχίζουν το μίνι πρωτάθλημα με την πιο δύσκολη αποστολή, αφού πηγαίνουν στην Καβάλα για να αντιμετωπίσουν την Αγία Βαρβάρα στο μεγάλο ντέρμπι.

1η αγωνιστική – Playoffs (Τελική Φάση)

Αγία Βαρβάρα – Γ.Σ Ίκαροι Σερρών (2/4, 17:00)

ΕΚ Καβάλας Νέοι – Αστέρας Καβάλας (2/4, 19:00)

Μάλιστα, ο Γ.Σ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε το γεγονός πως θα διαθέσει λεωφορείο για τους φιλάθλους που επιθυμούν να στηρίξουν την ομάδα του Γιάννη Μπουτάκογλου.

Αναλυτικά…

• 𝝤𝝠𝝤𝝞 𝝡𝝖𝝛𝝞…𝝨𝝩𝝜𝝢 𝝟𝝖𝝗𝝖𝝠𝝖 •
Η διοίκηση του 𝝘𝝨 𝝞𝝟𝝖𝝦𝝤𝝞 𝝨𝝚𝝦𝝦𝝮𝝢 εξασφαλίζει τη 𝝙𝝮𝝦𝝚𝝖𝝢 𝝡𝝚𝝩𝝖𝝫𝝤𝝦𝝖 των φιλάθλων που επιθυμούν να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα μας στην πρώτη αγωνιστική των Play Οff του Πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, που θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή 02/04 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ποταμουδίων με αντίπαλο την 𝝖𝝘𝝞𝝖 𝝗𝝖𝝦𝝗𝝖𝝦𝝖 Καβάλας!
► Επειδή θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, παρακαλούμε να δηλώσετε εγκαίρως τη συμμετοχή σας στα τηλέφωνα 6945426939 – 6933349324 μέχρι και το Σάββατο 1 Απριλίου στις 20:00.
𝝨𝝜𝝡𝝚𝝞𝝤 𝝨𝝪𝝢𝝖𝝢𝝩𝝜𝝨𝝜𝝨: Θερινό Θεατράκι Σερρών
𝝮𝝦𝝖 & 𝝡𝝚𝝦𝝖: Κυριακή 02/04 / 14:00
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr