Μεγάλο ενδιαφέρον για τις εγγραφές του Serres Trail Races 2022!

Μεγάλο ενδιαφέρον για τις εγγραφές του Serres Trail Races 2022!

SERRES TRAIL RACES 2022: To τριήμερο δρομικό event στις Σέρρες έρχεται στις 23-25 Σεπτεμβρίου

Η αθλητική δρομική εκδήλωση που ένωσε την πόλη των Σερρών με τον ορεινό όγκο του Ελαιώνα, Ορεινής, Λαϊλιά, Ραχωβίτσας θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά, στις 23 με 24 Σεπτεμβρίου 2022.

Το τμήμα Δρομέων Υγείας του Πανσερραϊκού ΜΓΣ, προετοιμάζεται σκληρά, ώστε το επιτυχημένο εγχείρημα δρομικών γεγονότων του νομού και της πόλης μας, να είναι ακόμα καλύτερο την φετινή χρονιά. Μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο νέος αγώνας πόλης Serres Juicy City Trail στα 10 χλμ.

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει απο την 1η Απριλίου και ήδη οι συμμετοχές προχωρούν με μεγάλο ενδιαφέρον απο τους δρομείς όλης της χώρας αλλά και του εξωτερικού.

Το τριήμερο δρομικό event περιλαμβάνει 3 διαφορετικούς αγώνες:
  • Serres Ultra Trail απόστασης 86,7 χλμ. με +4.000μ. υψομετρικής
  • Serres Voreia Beer Trail  απόστασης 21 χλμ. με +1.050μ. υψομετρικής
  • Serres Juicy City Trail ένας νέος αγώνας 10km 300+

Oι εγγραφές άνοιξαν την 1η Απριλίου 2022! Διάλεξε ποιος αγώνας σου ταιριάζει και κάνε την εγγραφή σου, στην σελίδα του τμήματος Δρομέων Υγείας Πανσερραικός στην διεύθυνση: www.mgspanserraikos.gr/serres-trail-races

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr