Μεγάλο διπλό για την Α.Ε.Σ στον Ορφέα !

Μεγάλο διπλό για την Α.Ε.Σ στον Ορφέα !

ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ  63-76  Α.Ε.Σ

 

Με πολύ καλή εμφάνιση από τους έμπειρους αθλητές του και από τον νεαρό Δούκα η Α.Ε.Σ κατάφερε να περάσει από τον Ορφέα στο τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη και διπλασίασαν τα ροζ φύλλα σε ισάριθμες αναμετρήσεις κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στην χρονιά. Από την άλλη, ο Ορφέας ηττήθηκε για δεύτερη φορά φέτος σε ντέρμπι μένοντας από δυνάμεις στην τελευταία περίοδο και έχοντας μεγάλο πρόβλημα στην γραμμή των ψηλών. Απών για τους Σκοπινούς ήταν και ο τραυματίας Λουλούδης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ για τρία δεκάλεπτα με το 54-58 να προμηνύει θρίλερ. Ωστόσο, οι “γαλάζιοι” μπήκαν δυναμικά και έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Τράκα,Θολιώτη και Δούκα απέδρασαν με το διπλό από μια πολύ δύσκολη έδρα. Δροσινός και Παπαστεργίου ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους.

Τα δεκάλεπτα: 20-20,35-40,54-58,63-76.

Ορφέας Ν. Σκοπού (Γκαβανόζης): Αξιαρλής Φ. 5, Καραμπατζάκης 1, Παπαστεργίου 13 (3), Δροσινός 15 (1), Γεωργόπουλος, Δαγκούλας 6, Θεοδωρόπουλος 8 (2), Καλαντίδης 6, Γιοβάνης 2, Αξιαρλής Θ. 7.

Α.Ε.Σ. (Ιωσηφίδης): Γιαννούλης 2, Τσέλιος 2,  Θολιώτης 24 (3), Τράκας 21 (4), Θεοδοσιάδης, Χατζηδήμος 2, Κούτλης 8, Δούκας 17.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr