Μεγάλος νικητής ο Ορφέας σε ένα χιτσκοκικό φινάλε στο Σιδηρόκαστρο !

Μεγάλος νικητής ο Ορφέας σε ένα χιτσκοκικό φινάλε στο Σιδηρόκαστρο !

ΡΟΥΠΕΛ  59-60  ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ

 

Τι φινάλε και αυτό στο Σιδηρόκαστρο. Το Ρούπελ με τρίποντο του Γιαννάτου στα 8” πέρασε μπροστά με 59-58, αλλά ο Λουλούδης με λει απ διαμόρφωσε το 59-60 2” πριν την λήξη. Στην τελευταία φάση το Ρούπελ διαμαρτύρεται για διπλό φάουλ, το οποίο δεν δόθηκε και κάπως έτσι ο Ορφέας κατακτάει ένα πολύτιμο και μεγάλο διπλό σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς.

Το πρώτο δεκάλεπτο ανήκε στο Ρούπελ, το οποίο μπήκε αποφασισμένο για την νίκη και αυτό έδειχνε και το 17-8. Στην 2η περίοδο, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 33-27 με το δεύτερο ημίχρονο να φαντάζει πολύ ενδιαφέρον.

 Η 3η περίοδος ανήκε στον Ορφέα, ο οποίος με αρκετά τρίποντα και καλή κυκλοφορία κατάφερε να προσπεράσει με 44-45 στο 30′. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα για την νίκη με το φινάλε να μοιάζει βγαλμένο από ταινία. Το τρίποντο του Γιαννάτου 8” πριν το τέλος έδωσε την αίσθηση ότι οι Σιδηροκαστρινοί θα πανηγυρίσουν το ροζ φύλλο αγώνος, αλλά ο Λουλουδής με ντράιβ έκανε το 59-60 στα 2”. Το Ρούπελ μετά το ταιμ άουτ ζητάει φάουλ σε δυο περιπτώσεις με τους διαιτητές να σφυρίζουν λήξη και τα συναισθήματα των παιχτών των δυο ομάδων να είναι σε απόλυτο contrast.

 Διαιτητές: Τσακιρίδης-Νέδογλου Αρ.

 Τα δεκάλεπτα: 17-8,33-27,44-45,59-60.

Ρούπελ (Κηρύκος): Παπαδόπουλος 6(1),Μπαζτέκας,Ιωαννίδης 3,Αναστασιάδης,Καμπέρης,Ψαρράς 6,Γιαννάτος 21(3),Στάσας 8(2),Πολεμαρχάκης,Τάσκος 1,Πεχλιβάνος 9,Χριστοφορίδης 5.

Ορφέας Ν.Σκοπού (Γκαβανόζης): Λουλούδης 24(4),Καραμπατζάκης,Παπαστεργίου 7(1),Δροσινός 17(2),Σιάρκος, Δάγκουλας 5,Θεοδωρόπουλος,Θεοφανίδης,Καλαντίδης 5,Γιοβάνης,Κοτόπουλος 2,Δούμας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr