Μεγάλη νίκη για την Α.Ε.Σ χάρη σε φανταστικό πρώτο δεκάλεπτο !

Μεγάλη νίκη για την Α.Ε.Σ χάρη σε φανταστικό πρώτο δεκάλεπτο !

Α.Ε.Σ  86-72  Α.Ο ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Δεύτερη διαδοχική νίκη και τέταρτη συνολικά για το νεανικό σύνολο του Σταύρου Ιωσηφίδη, που δείχνει να έχει βρει για τα καλά ρυθμό και συνοχή. Οι “γαλάζιοι” με οδηγό ένα φανταστικό πρώτο δεκάλεπτο δεν άφησαν περιθώρια στους Καβαλιώτες, που ήρθαν με ρεκόρ 5-5 και ήλπιζαν σε θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι της Κυριακής αποτελεί ίσως την καλύτερη εμφάνιση της Α.Ε.Σ στο φετινό πρωτάθλημα.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αυτό υπερίσχυσε και στον βραδινό αγώνα της Κυριακής, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο παρκέ της Κοιλάδας. Το 29-9 της 1ης περιόδου έκανε σαφές το ποια ομάδα ήθελε περισσότερο την νίκη. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι “γαλάζιοι” δεν έριξαν ταχύτητα και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο +24 (50-26). Οι παίχτες του Καλφόπουλου προσπάθησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό σε καμία περίπτωση και έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν στο ροζ φύλλο αγώνος με το τελευταίο δεκάλεπτο να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

 Τα δεκάλεπτα: 29-9,50-26,67-47,86-72.

Α.Ε.Σ (Ιωσηφίδης): Γιαννούλης 9,Δημάδης 9,Δούκας Β. 16,Κυρίτσης,Ποργιόπουλος 11(3),Καντάς,Νικολαϊδης 12,Τσιάρας,Κοβανίδης 8,Γούνας 18,Ζαρίμπας 3(1).

Α.Ο Καβάλας (Καλφόπουλος): Γερασιμίδης 9(2),Νικολά 7,Καραμάνης 3,Καμήλαλης 4,Τσολάκης 24,Ιωαννίδης 7, Κυριαζόπουλος 1,Κοσμίδης,Παπαδόπουλος 5,Τσιλικίδης 4,Αντωνίου 8(1).

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr