Μεγάλη ζημιά για τον Ορφέα Ξάνθης!

Μεγάλη ζημιά για τον Ορφέα Ξάνθης!

Μεγάλο πλήγμα δέχθηκε η ομάδα του Ορφέα λίγες μέρες μετά τον αγώνα με την Καβάλα, αφού το πρωί της Τετάρτης οι άνθρωποι και οι παίκτες της ομάδας, πηγαίνοντας για προπόνηση είδαν ένα πολύ λυπηρό θέαμα. Άγνωστοι μέχρι στιγμής είχαν κλέψει το λεωφορείο της ομάδας, όπως και πολλά αντικείμενα από τα αποδυτήρια της ομάδας.

 
Το βράδυ, λοιπόν της Τρίτης προς Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, άγνωστοι μέχρι στιγμής παραβίασαν την πόρτα των αποδυτηρίων του γηπέδου ΑΟΞ, εισέβαλαν σε αυτό και άρπαξαν ότι αντικείμενο αξίας βρήκαν μπροστά τους. Ο Μπάμπης Χατζημεστής και οι άνθρωποι της ομάδας είναι έκπληκτοι και σοκαρισμένοι με τα όσα αντίκρισαν το πρωί της Τετάρτης στο γήπεδο της ομάδας, που μεταξύ άλλων έλειπαν η τηλεόραση με την οποία η ομάδα έβλεπε κάποια βίντεο τακτικής και εκγύμνασης, αλλά και το ηχητικό σύστημα του γηπέδου.

 
Η μεγαλύτερη ζημιά, όμως για την ομάδα του Ορφέα είναι η κλοπή του λεωφορείου της ομάδα, το οποίο και βρέθηκε δυστυχώς καμένο ολοσχερώς λίγο έξω από τον οικισμό του Δροσερού Ξάνθης. Το ThrakiSportS ήρθε σε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Μπάμπη Χατζημέστη και στις δηλώσεις του δεν έκρυψε το σοκ αλλά και την απογοήτευση του για αυτή την ενέργεια.
Δείτε παρακάτω όσα μας είπε ο Μπάμπης Χατζημεστής: «Μας έχουν κάνει μια πολύ μεγάλη ζημιά, με έναν πρόχειρο υπολογισμό που κάνουμε εμείς, μιλάμε για ζημιά περίπου 10000 ευρώ. Η μεγαλύτερη ζημιά από όλες, είναι ο εμπρησμός του λεωφορείου της ομάδας μας, το οποίο μας βοηθούσε πολύ στη μεταφορά και της ανδρικής ομάδας, αλλά και των ακαδημιών μας. Δεν πιστεύω ότι ήταν κάποια στοχοποιημένη επίθεση προς την ομάδα, είναι καθαρά επίθεση κλοπής, δεν μπήκαν στο γήπεδο για να το καταστρέψουν, μπήκαν για να κλέψουν αντικείμενα αξίας, όπως παραδείγματος χάριν την τηλεόραση της ομάδας μας, που βλέπαμε κάποια βίντεο στις προπονήσεις ή το ηχητικό σύστημα του γηπέδου, αλλά δυστυχώς δεν ξέρουμε και τι προσωπικά αρχεία μας λείπουν, τι έχει χαθεί, τώρα προσπαθούμε να τα βάλουμε σε μια σειρά. Αυτό που θέλω να πω εγώ τώρα, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αστυνομική διεύθυνση της Ξάνθης, που κινητοποιήθηκε άμεσα και κάνει τα πάντα για να βρεθούν ο δράστες»!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr