Μεγάλη επιτυχία το ”Serres Santa Claus Run 2021” του Πανσερραϊκού και του Δήμου!

Μεγάλη επιτυχία το ''Serres Santa Claus Run 2021'' του Πανσερραϊκού και του Δήμου!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο “Serres Santa Claus Run 2021 μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα στην πόλη των Σερρών, με πρωτοβουλία του τμήματος Δρομέων Υγείας του Πανσερραϊκού Μ.Γ.Σ.

Σερραίοι, μικροί και μεγάλοι ντύθηκαν με την φορεσιά του Άγιου Βασίλη και απόλαυσαν το δρομικό γεγονός που γίνεται θεσμός στην πόλη μας.

Το “Serres Santa Claus Run, αγκαλιάστηκε από όλους τους συμπολίτες μας, ενισχύοντας ταυτόχρονα, τον εθελοντικό οργανισμό το «Χαμόγελο του Παιδιού», αφού κάθε ευρώ που συγκεντρώθηκε, συλλέχθηκε στον κουμπαρά του Οργανισμού, για να δώσει λύση σε παιδιά με σοβαρά προβλήματα Υγείας!

Το σημείο αφετηρίας και τερματισμού ήταν μπροστά στην Τράπεζα της Ελλάδος και η συμβολική διαδρομή, που διένυσαν οι «Santa Claus» δρομείς, σχημάτιζε μια Χριστουγεννιάτικη κάλτσα που είχε μήκος 3 χλμ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr