Μεγάλη επιτυχία και ικανοποίηση απο τον κόσμο για το 1ο Santa Claus Run στις Σέρρες!

Μεγάλη επιτυχία και ικανοποίηση απο τον κόσμο για το 1ο Santa Claus Run στις Σέρρες!

Περισσότερα από 600 παιδιά, κάθε ηλικίας, αλλά και μεγαλύτεροι ντύθηκαν Αη Βασίληδες και ξεχύθηκαν από την Πλατεία Κρονίου στο κέντρο της πόλης των Σερρών. Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε στις ΣΕΡΡΕΣ τρέχοντας, όπως έγραφε και το σλόγκαν της εκδήλωσης!

Οι Δρομείς Υγείας του Πανσερραϊκού σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών και στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία το 1ο Santa Claus Run, μία εκδήλωση που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχες εκδηλώσεις σε άλλες μεγάλες πόλεις.

Οι Αη Βασίληδες έτρεξαν περίπου 2 χιλιόμετρα, σε έναν συμβολικό αγώνα αγώνα με μηνύματα αγάπης αλλά και στήριξης στα παιδιά της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ. Τα παιδιά αλλά και οι μεγαλύτεροι φαίνεται ότι απόλαυσαν αυτή τη δράση και την αγκάλιασαν με ζέση. Οι συμμετέχοντες ήταν….από μωρά μέχρι ηλικιωμένοι, επώνυμοι και ανώνυμοι, συμπολίτες μας.

Ικανοποιημένη είναι η νέα δημοτική αρχή για την επιτυχία της εκδήλωσης και στόχος μάλιστα είναι να καθιερωθεί ώστε τα επόμενα χρόνια να, κοκκινίζει όλη η πόλη.

Δείτε ρεπορτάζ των Σερραϊκών καναλιών και όχι μόνο για το μοναδικό event της πόλης!

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr