Μεγάλη εμφάνιση από το Ρούπελ, που έβγαλε διπλό στην Δράμα !

Μεγάλη εμφάνιση από το Ρούπελ, που έβγαλε διπλό στην Δράμα !

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ  53-69  ΡΟΥΠΕΛ

 

Το είχε σημειώσει εδώ και καιρό αυτό το παιχνίδι το Ρούπελ. Οι Σιδηροκαστρινοί ήξεραν, ότι για να έχουν ελπίδες να διεκδικήσουν την είσοδο τους στην τετράδα θα έπρεπε να βγάλουν διπλό στην Δράμα απέναντι στους Τιτάνες, που πριν το παιχνίδι ήταν δυο νίκες πάνω με ρεκόρ 6-4. Οι παίχτες του Νίκου Κηρύκου όχι μόνο κέρδισαν κάνοντας ίσως την καλύτερη τους εμφάνιση, αλλά πήραν και σημαντική διαφορά, που ίσως χρειαστεί. 

Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε το Ρούπελ στο Δήγα Δράμας, καθώς κατάφερε να προηγηθεί με 13-23 στο δεκάλεπτο. Στην 2η περίοδο, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήγαν στα αποδυτήρια με το ισχνό προβάδισμα των δυο πόντων, 37-39.

Αποφασισμένο για την νίκη μπήκε το Ρούπελ και με καλή επιθετική λειτουργία και δυνατή περιφερειακή άμυνα έκανε το μεγάλο βήμα για το διπλό, αφού το +9 (47-56) και η γενικότερη εικόνα έδειχναν τι θα ακολουθούσε. Οι “μπλε” κλείδωσαν την μεγάλη νίκη στις αρχές της 4ης περιόδου και αύξησαν το σερί τους στις 4 διαδοχικές νίκες, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 5-6. Πολύ καλή εμφάνιση από όλη την ομάδα.

 Τα δεκάλεπτα: 13-23,37-39,47-56,53-69.

Ρούπελ (Κηρύκος): Παπαδόπουλος 16(2),Αναστασιάδης,Ιωαννίδης,Ψαρράς 2,Γιαννάτος 18(1),Στάσας 4, Πολεμαρχάκης 2,Τάσκος 14(2),Πεχλιβάνος 10,Χριστοφορίδης 3(1).

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr