ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Μεταφέρεται για τον Σεπτέμβριο το Voreia Beer Serres Trail

ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Μεταφέρεται για τον Σεπτέμβριο το Voreia Beer Serres Trail

Η έξαρση του κορονοϊού στην χώρα μας οδηγεί τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού να αναβάλλουν το προγραμματισμένο για τον Απρίλιο μεγάλο δρομικό event της πόλης, ανακοινώνοντας ότι αυτό θα διεξαχθεί το 3ήμερο 11-13 Σεπτεμβρίου.

Όπως τονίζουν και οι διοργανωτές, δηλαδή οι δρομείς υγείας του ΜΓΣ Πανσερραϊκού, όλοι μας πρέπει να καταβάλλουμε και να επιδείξουμε το αίσθημα της υπευθυνότητας αποτρέποντας την περαιτέρω έξαρση του ιού. Στεκόμαστε όρθιοι απέναντι στον κορονοϊό λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα για να επιστρέψουν στο τέλος της δοκιμασίας όλοι με χαμόγελα στην καθημερινότητά τους αλλά και στις αφετηρίες των αγώνων δρόμου αναφέρουν επίσης στην ενημέρωσή τους.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση των δρομέων υγείας του ΜΓΣ Πανσερραϊκού αναφέρει για την αναβολή του event και το κλίμα των ημερών:

Το ΤΜΗΜΑ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ αναλαμβάνοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και έχοντας υπόψη όλα τα δεδομένα που έχουν προκύψει από τη νόσο Covid-19,τις ανακοινώσεις μέτρων της κυβερνήσεως για τον περιορισμό εξάπλωσης του επικίνδυνου ιού και το γενικότερο αίσθημα ανησυχίας που επικρατεί στην κοινωνία μας, ανακοινώνει την αναβολή του 3ημερου δρομικού Event (2ο Voreia Beer Serres Trail 17km,Serres JUICE RUN 5km,περίπατος στους πεζόδρομους της πόλης)και την μεταφορά του στο 3ημερο 11-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Τις κρίσιμες ημέρες που διανύουμε πρέπει όλοι μας να καταβάλλουμε υπεύθυνη προσπάθεια, σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο , ώστε να εφαρμοσθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι οδηγίες που έχουν εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και αντιμετωπίζει ο άνθρωπος. Πρέπει όλοι μας να επιδείξουμε υπευθυνότητα για τον εαυτό μας, τα παιδιά και τους γονείς μας έτσι ώστε να σταθούμε όρθιοι στο τέλος της δοκιμασίας αυτής και να βρεθούμε σύντομα, με υγεία και χαμόγελο, στις αφετηρίες των αγώνων δρόμου που τόσο λατρεύουμε.

Το τμήμα του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ θα σας ενημερώνει για κάθε νέα εξέλιξη. Ευχόμαστε αλλά και είμαστε σίγουροι ότι θα αντιμετωπίσουμε και θα ξεπεράσουμε με ήθος, ψυχραιμία και υπευθυνότητα την κρίσιμη κατάσταση που έχει προκύψει.

Για την ώρα ας βοηθήσουμε όλοι μαζί με το να κάνουμε ένα πράγμα…..

ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!!!

ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Share