ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Η αλληλεγγύη και το μήνυμα ελπίδας που θα στείλουν μέσω του Μαραθωνίου

ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Η αλληλεγγύη και το μήνυμα ελπίδας που θα στείλουν μέσω του Μαραθωνίου

Στο δρόμο της αλληλεγγύης κινούνται για ακόμα μία φορά οι δρομείς υγείας του συλλόγου που στηρίζουν έμπρακτα τον αγώνα γιατρών και νοσηλευτών για την ανάσχεση του κορονοϊού ενώ παράλληλα δίνουν ένα μήνυμα ελπίδας σε όσους παλεύουν με τον ιό.

Στο πλαίσιο αυτό, ο έφορος του τμήματος Γιώργος Θεοχάρης και ο αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο του συλλόγου, Απόστολος Βαφειάδης, θα συμμετάσχουν στην virtual έκδοση του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, τρέχοντας στον περιβάλλοντα χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι των δρομέων υγείας του ΜΓΣ Πανσερραϊκού έχουν έρθει σε συνεργασία με τη διοίκηση του νοσοκομείου και θα διανύσουν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 (09:00), την αυθεντική απόσταση των 42,195 χλμ, κάνοντας 44 στροφές γύρω από το νοσοκομείο (η κάθε στροφή είναι 960μέτρα).

Ο Γιώργος Θεοχάρης τονίζει στο μήνυμά του για αυτή την κίνηση:“Ο λόγος της συμμετοχής μας είναι συμπαράσταση προς όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές του κόσμου που δίνουν άνιση μάχη με τον ιό, αλλά και ένα μήνυμα ελπίδας σε όλους όσους νοσηλεύονται στις ΜΕΘ ή σε κάποια κλινική σε όλα τα νοσοκομεία του πλανήτη. Είναι μια μορφή στήριξης σε όλους αυτούς που δίνουν ο καθένας ξεχωριστά τον δικό του Μαραθώνιο με την ελπίδα να ζήσουμε σε έναν κόσμο πιο υγιή.”

Share