ΜΓΣΠ-ΑμεΑ: Με πανελλήνια ρεκόρ επέστρεψε ο Μαυροπετσάκης απο το Ελσίνκι!

ΜΓΣΠ-ΑμεΑ: Με πανελλήνια ρεκόρ επέστρεψε ο Μαυροπετσάκης απο το Ελσίνκι!

σε

Επέστρεψε με πολλές επιτυχίες η Εθνική ομάδα νέων από το Πανευρωπαϊκό στο Ελσίνκι. Η διοργάνωση ήταν άψογη και η εμπειρία που πήραν οι μικροί μας αθλητές ήταν πολύτιμη.

Όλοι οι κολυμβητές κατέρριψαν τα ατομικά τους ρεκόρ, ενώ ο αθλητής μας Γεώργιος Μαυροπετσάκης έκανε 3 Πανελλήνια ρεκόρ στα 50μ- 100μ ελεύθερο, και στα 50μ πεταλούδα, καταρρίπτοντας τα Πανελλήνια δικά του  ρεκόρ που είχε  κατακτήσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Θα Θέλαμε να ευχαριστήσουμε  και να συγχαρούμε την Παραολυμπιακή  επιτροπή και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Καπελάκη Γεώργιο για την στήριξη των νέων αθλητών μας σε αυτό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ευχαριστήσουμε τους Ομοσπονδιακούς προπονητές , τους τεχνικούς της Ε.Π.Ε. και όλους τους συνοδούς για την άψογη συνεργασία.

Ο ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΑμεΑ συγχαίρει τον αθλητή του Γεώργιο Μαυροπετσάκη και την προπονήτριά του, Δέσποινα Μουρατίδου, για την μεγάλη επιτυχία που κατέκτησε ο αθλητής μας.

Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές, ευχόμενοι να πάρουμε μέρος σε πολλές τέτοιες διοργανώσεις.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr