«Μαύρο» της Betsson Super League 2 στην ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα!

«Μαύρο» της Betsson Super League 2 στην ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα!

Κανονικά συνεχίζεται η δράση στην Super League 2, αλλά χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο καθώς η διοργανώτρια δεν έκανε δεκτή την πρόταση της ΕΡΤ.

Με ανακοίνωσή της μάλιστα η SL2 ξεκαθάρισε ότι επιφυλάσσεται ως προς τη συνέχεια των κινήσεών της.

Αυτή η στάση της λίγκας, είναι αποδεκτή απο όλο τον κόσμο, που βρίσκεται κοντά στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, αφού φέτος ταλανίζεται απο όλες τις πλευρές, χωρίς να έχει ουσιαστική ευθύνη. Η νέα και αναδιαρθρωμένη κατηγορία, ξεκίνησε το καλοκαίρι με συγκεκριμένες δεσμεύσεις απο τα αρμόδια υπουργεία και την ΕΠΟ, όπως τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τα κριτήρια συμμετοχής.

Τίποτα απο όλα αυτά δεν τηρήθηκε σε επίπεδο προθεσμιών απο τις πολιτειακές επιτροπές, που ταλαιπωρούν χρόνια ολόκληρα τον Ελληνικό αθλητισμό, ενώ υπήρξε και υπάρχει εμπαιγμός και απο τις επιτροπές της ΕΠΟ (βλ. αδειοδοτήσεις) και φυσικά του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, που στην 1η αγωνιστική… έριξε «μαύρο» στους αγώνες της sl2 για ένα καπρίτσιο!

Η εύκολη λύση είναι να κατηγορούμε την διοργανώτρια αρχή και τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή. Η sl2 δεν είναι το χειρότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης αλλα το δυσκολότερο, αφού έχει να κάνει με ο,τι χειρότερο υπάρχει σε επίπεδο οργάνωσης ποδοσφαιρικά και κρατικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου το σώμα ενημερώθηκε ότι η ΕΡΤ Α.Ε. εμμένει στην απόφασή της ως προς την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, 2021-2022.

Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από το σώμα στο σύνολο του ποσού ενώ αντιτάχθηκε πλήρως στον διαχωρισμό του μπόνους που η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης θέλει να επιβάλλει και ο οποίος δεν προβλέπεται από κανένα νόμο ή διάταξη.

Η Super League 2 επιφυλάσσεται ως προς τη συνέχεια των κινήσεών της.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr