ΜΑΧΗΤΗΣ: Βάθρο για τους μικρούς στην Καρδίτσα-Επιδόσεις από τους μεγάλους στην Πικρολίμνη

ΜΑΧΗΤΗΣ: Βάθρο για τους μικρούς στην Καρδίτσα-Επιδόσεις από τους μεγάλους στην Πικρολίμνη

Μια ακόμα αγωνιστική Κυριακή (02/04) για τον Σερραϊκό Σύλλογο τόσο για τους μικρούς αθλητές όσο και για τους μεγάλους. Αρχικά στην Καρδίτσα, στο Διασυλλογικό αγώνα τύπου Σιρκουί, οι μικροί ΜΑΧΗΤΕΣ και μόνιμοι διεκδικητές των βάθρων κατάφεραν να τερματίσουν σε πολύ καλές θέσεις. Αναλυτικά: ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΚΟΝΤΟΣ (1ος Μίνι- Μικρά), ΑΛΚΗΣ ΣΚΕΜΠΕΡΗΣ (2ος Μίνι-Μικρά), ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ (4ος Μίνι-Μεγάλα), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ( Εγκατέλειψε μετά από μαζική πτώση).

 

Την ίδια μέρα στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς και πιο συγκριμένα στον Διασυλλογικό Αγώνα δρόμου «10ος Γύρος Πικρολίμνης» οι αθλητές της ομάδας δοκίμασαν τις αντοχές τους σ’ έναν δύσκολο και δυνατό αγώνα, ανάμεσα σε πολύ καλούς αθλητές από την Βόρεια Ελλάδα. Nικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Κωνστατινίδης των 1000 Δέντρων από την πλευρά μας, η ομάδα κατάφερε κάποια καλά πλασαρίσματα και κρίνεται άξιο αναφοράς ο τερματισμός όλων των αθλητών της δεδομένου του μεγάλου όγκου μη τερματισάντων αθλητών. Την καλύτερη επίδοση έφερε ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣ (28ος Elite) και ακολούθησαν οι: ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΣΚΙΤΖΗΣ (30ος Open-11ος στην 30+), ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΔΗΣ (32ος Elite), ΘΟΔΩΡΟΣ ΓΚΟΥΤΟΥΔΗΣ (35ος Open-13ος 30+), ΣΑΚΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (34ος Elite), ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΑΧΟΣ (43ος Open-11ος 40+), ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ (44ος Open-12ος 40+), ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΜΠΕΡΗΣ (50ος Open-16ος 40+), ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΛΑΒΑΝΙΔΗΣ (36ος Elite) και ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ (62ος Open-20ος 50+).
Σειρά έχουν οι αγώνες για το Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος τόσο για τους Master (Σάββατο 08/04) όσο και για τους Elite (Κυριακή 09/04) στην Ιερισσό της Χαλκιδικής.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr