Μήνυμα του προέδρου της Καρπερής για την έναρξη του πρωταθλήματος

Μήνυμα του προέδρου της Καρπερής για την έναρξη του πρωταθλήματος

Επιστολή στα Μ.Μ.Ε και στις υπόλοιπες ομάδες του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος απέστειλε ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής, ευχόμενος υγεία και επιτυχίες σε όλους, ευ αγωνίζεσθε και δεσμεύτηκε για πρωτοβουλία επαφών με τις άλλες ομάδες για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Αναλυτικά:

Με αφορμή την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους, συναθλητές και παράγοντες υγεία και ποδοσφαιρικές επιτυχίες. Εμείς, ως νεοφώτιστοι στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συναντήσουμε στον αγωνιστικό στίβο ομάδες έμπειρες και γνωστές για τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες. Και θεωρούμε τον εαυτό μας ευτυχή, γιατί θα έχουμε πολλές ευκαιρίες κοντά τους να διδαχτούμε και να μάθουμε πολλά για το σπουδαίο αυτό άθλημα, το ποδόσφαιρο.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι το αγωνιστικό φρόνημα, το ήθος και η εντιμότητα είναι οι βασικές αξίες που θα διέπουν όλες τις αγωνιστικές μας αναμετρήσεις, ανεξαρτήτως  αποτελέσματος. Κι εμείς είμαστε έτοιμοι να πράξουμε ό,τι χρειάζεται προς την κατεύθυνση αυτή, ώστε οι ποδοσφαιρικές συναντήσεις να αναδεικνύουν το ”ευ αγωνίζεσθαι” και την αξία του καλύτερου.

Πιστεύουμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα σε ένα λειτουργικό επίπεδο συνεννοήσεων και επαφών, παράγοντες και σύλλογοι, ώστε να καταστήσουμε το ποδόσφαιρο, στο βαθμό τουλάχιστον που μας αφορά, γιορτή πολιτισμού και χαράς και για μας τους ίδιους αλλά κυρίως για τους φιλάθλους που περιμένουν πολλά από εμάς. Δεσμευόμαστε ότι άμεσα θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες για επαφές που θα δικαιώσουν και εμάς αλλά παράλληλα θα ικανοποιήσουν και όλους εκείνους που τρέφουν τις ίδιες με εμάς προσδοκίες.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

 

Ράπτης Αθ. Δημήτριος

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr