Μήνυμα συμπαράστασης από τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής προς αυτούς της Super League 2 και Football League

Μήνυμα συμπαράστασης από τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής προς αυτούς της Super League 2 και Football League

Οι ποδοσφαιριστές πάνω από όλα είναι άνθρωποι. Είτε αυτοί που αγωνίζονται στο κορυφαίο επίπεδο, είτε αυτοί στις μικρότερες κατηγορίες. Μέσα από το χόμπι τους και την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, συντηρούν τις οικογένειές τους. Αν τους κόψεις το ποδόσφαιρο, δεν θα έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους. 

Στο πλαίσιο, οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, αμέσως μετά το φιλικό παιχνίδι με την Κύπρο, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση συμπαράστασης προς τους συναδέλφους τους, που αγωνίζονται στην Super League 2 και στην Football League, ζητώντας από την Πολιτεία άμεση λύση και επανέναρξη των δύο κατηγοριών.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της Εθνικής: 

«Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους μας της Super League 2 και της Football League. Κατανοούμε απόλυτα την κατάσταση που βρίσκεται η πατρίδα μας λόγω της έξαρσης της πανδημίας και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιδιαιτερότητα του κάθε επαγγέλματος.

Η μη έναρξη των δύο κατηγοριών θα επιφέρει μη αναστρέψιμη καταστροφή για εκατοντάδες οικογένειες ποδοσφαιριστών.

Ζητάμε να επανεξεταστεί το αίτημα για την έναρξη του πρωταθλήματος, πάντα με την τήρηση του απαραίτητου υγειονομικού πρωτοκόλλου».

 

Share