“Μήλον της Έριδος” ο Κουτσίδης για τους Big4!

"Μήλον της Έριδος" ο Κουτσίδης για τους Big4!

Τα βλέμματα όλων των μεγάλων ομάδων έχει προσελκύσει ο αμυντικός του Πανσερραϊκού, Ισίδωρος Κουτσίδης, με ελληνικές αλλά και ευρωπαϊκές ομάδες να ερίζουν για την υπογραφή του!

Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια ο Πανσερραϊκός, παράγει πολλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αργότερα στελεχώνουν τις μεγάλες ομάδες, ενώ πλέον και ευρωπαϊκά κλαμπ, στέλνουν σκάουτερ για να δουν από κοντά ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Το όνομα που ξεχωρίζει στα μπλοκακια των σκάουτερ ελληνικών και ξένων ομάδων, από την φετινή ομάδα του Πανσερραϊκού, είναι του 17χρονου αμυντικού, Ισίδωρου Κουτσίδη.

Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί στα ΜΜΕ του πρωταθλητή Ελλάδος, Ολυμπιακού, πώς “κλείνει” ο ποδοσφαιριστής. Δεν είναι όμως μόνο Ολυμπιακός που ασχολείται με τον νεαρό αμυντικό, καθώς και ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ τον έχει παρακολουθήσει, ενώ έχει στείλει φέτος ανθρώπους για να τον δουν από κοντά.

Το δείγμα του ταλέντου του, δεν έχει αφήσει αμέτοχες ομάδες του εξωτερικού, με ατζεντηδες που έχουν συνεργασία με κορυφαία κλαμπ παγκοσμίως, να τον παρακολουθούν.

Για την ώρα, ο παίκτης κλείνει τα αυτιά του στις “σειρήνες” που ακούγονται και είναι προσηλωμένος στον Πανσερραϊκό, όπου δεν επιβεβαιώνεται τίποτα από όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, περί μετακίνησης του ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό.

Share