Μέσα η Ζάκυνθος στον αέρα το πρωταθλήμα της SL2!

Μέσα η Ζάκυνθος στον αέρα το πρωταθλήμα της SL2!

Τελικά αυτή η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για ποιον δουλεύει; Διότι σίγουρα δεν δουλεύει για το καλό του ποδοσφαίρου!

Ώρες πριν την πολύπαθη…πρώτη σέντρα της SL2, ανακοίνωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, οτι έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

«Δέχεται εν μέρει την αίτηση-προσφυγή της ΠΑΕ Ζάκυνθος 1961 κατά της Superleague 2. Ακυρώνει την προκήρυξη του πρωταθλήματος Superleague 2 αγωνιστικής περιόδου 2021-22, ως προς το μέρος αυτής κατά το οποίο δεν έχει συμπεριληφθεί με δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του επαγγελματικού πρωταθλήματος Superleague 2 της ίδιας περιόδου και η αιτούσα-προσφεύγουσα.»

Σε απλά Ελληνικά… ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!!

Απο αύριο υποθέτουμε, οτι θα διεκδικήσει και η Καβάλα ο,τι της αναλογεί και φυσικά το θέμα είναι αν όντως η Ζάκυνθος ή και η Καβάλα εαν δικαιωθεί στο φινάλε, θα μπορούν να εκδώσουν δελτία για να αγωνιστούν ή οχι! Διότι αλλιώς θα μιλάμε για αλλοιώση του πρωταθλήματος!

Αύριο θα γίνει έκτακτο ΔΣ στην λίγκα για να δούν πως θα κινηθούν οι ομάδες, όπου είναι πλέον υποχρεωμένες να προχωρήσουν σε νέα κλήρωση πρωταθλήματος…αφού γίνει όμως η πρώτη αγωνιστική!!

Η Μπανανία…έχει καλύτερο πρωτάθλημα!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr