Μάρτιος με… ευκαιρία δείγματος σωτηρίας για τον Πανσερραϊκό!

Μάρτιος με... ευκαιρία δείγματος σωτηρίας για τον Πανσερραϊκό!

Κακά τα ψέματα μετά και το ματς με τον ΟΦΗ οι δικαιολογίες για τον Πανσερραϊκό τελείωσαν και όπως ορθά δήλωσε ο προπονητής του… το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει και υπάρχουν 16 αγωνιστικές μέχρι το φινάλε προκειμένου τα “λιοντάρια” να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, κάτι που για πολλούς φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο με τα βαθμολογικά δεδομένα που υπάρχουν, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο αν γίνουν όσα πρέπει να γίνουν.

Αν μη τι άλλο ο μήνας Μάρτιος θα δείξει αν οι “κόκκινοι” έχουν τον… σφυγμό της σωτηρίας, καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα έχουν ήδη στην “τσέπη” έξι βαθμούς, από τα ματς με τον Αχαρναϊκό και την Βέροια και άλλους 15 διεκδικήσιμους στους αγωνιστικούς χώρους.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι τις 18 Μαρτίου η ομάδα ξεμπερδεύει με τα ματς που έχει να δώσει μέσα στον πρώτο μήνα της άνοιξης, καθώς ακολουθεί ένα κενό διάστημα 16 ημερών μέχρι τον επόμενο της αγώνα που θα διεξαχθεί Μεγάλη Τετάρτη 1η Απριλίου κόντρα στην Σπάρτη και αυτό γιατί μεσολαβούν οι δύο συνεχόμενες νίκες άνευ αγώνος με τις ομάδες που έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Και όπως υπάρχει στο σχέδιο… σωτηρίας της ομάδας, αυτή θα κριθεί κατά τον μεγαλύτερο βαθμό στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, εκεί όπου δεν υπάρχει περιθώριο απώλειας βαθμών κόντρα σε βατούς αντιπάλους, τους οποίους φυσιολογικά ο Πανσερραϊκός μπορεί να κερδίσει. Διαφορετικά δεν έχει μέλλον.

Αρχής γενομένης από τον “τελικό” της Κυριακής με τον Παναιγιάλειο όπου η νίκη είναι μονόδρομος, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και οι παίκτες του ξεκινούν ένα… σπρίντ συλλογής βαθμών και ακολούθως φιλοξενούνται την Τετάρτη 7 Μαρτίου από τον Απόλλωνα Πόντου, υποδέχονται την Κυριακή 11 Μαρτίου τον Απόλλωνα Λάρισας και στις 18 Μαρτίου φιλοξενούνται στην Άρτα από την ΑΕ Καραϊσκάκης για να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους πριν την διακοπή του Πάσχα την Μεγάλη Τετάρτη 1η Απριλίου υποδεχόμενοι, όντας ξεκούραστοι, την Σπάρτη.

Και επειδή δεν θα γίνει ξαφνικά ο Πανσερραϊκός ο “φονέας” των υπολοίπων για να κερδίζει μέσα-έξω, έχοντας να γευτεί νίκη από την 7η αγωνιστική, το ελάχιστο ζητούμενο σε αυτά τα 5 ματς που προαναφέραμε, αφήνοντας εκτός τους 6 δεδομένους βαθμούς, είναι τουλάχιστον 10 βαθμοί! Οτιδήποτε λιγότερο και φυσικά απώλεια ειδικά σε εντός έδρας ματς θα είναι αποτυχία γιατί να μην ξεχνάμε πως θα αγωνίζονται και οι άλλοι διεκδικητές της σωτηρίας.

Σημαντικό ρόλο στο να επιτευχθεί αυτός ο πρώτος στόχος αρχικά και… ίδωμεν, θα είναι και η παρουσία του κόσμου, ο οποίος θα πρέπει να συμβάλλει από την δική του πλευρά και εκείνος ξέρει πως… για να κόβει τον αέρα σε όποιον φιλοδοξεί να θέλει να πάρει αποτέλεσμα στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, που μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος πρέπει να γίνει… Οχυρό Ρούπελ! Μόνο έτσι θα έρθει η σωτηρία!

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr