Μάθημα στον τελικό για τους νέους διαιτητές!

Μάθημα στον τελικό για τους νέους διαιτητές!

Νέα ήθη και έθιμα για τους Σερραίους Διαιτητές από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών, καθώς την Κυριακή 12/3 και ώρα 14:45 το αργότερο, καλούνται όλοι οι διαιτητές της νέας σχολής να βρίσκονται στην είσοδο της Θύρας 1 του Γηπέδου του Πανσερραϊκού, ώστε μαζί με τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης κ. Φωτιάδη Γεώργιο και το μέλος της Ε.Δ. κ. Παλάζη Κυριάκο να παρακολουθήσουν μαζί τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ (Λιθότοπος – Σκούταρι) και να πραγματοποιήσουν την θεωρητική και πρακτική τους εκπαίδευση.

 

Επίσης, οι διαιτητές της νέας σχολής που ολοκλήρωσαν με επιτυχία της γραπτές εξετάσεις τους και συμμετέχουν στα παιχνίδια της ΕΠΣ Σερρών, να προσκομίσουν στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ν. Σερρών και στον κ. Φουντουκίδη Ιωάννη, την Δευτέρα 13/3 από τις 8:30 έως τις 12:00 όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να μπορέσουν να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τα διπλώματα τους.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr