Λύθηκε το συμβόλαιο του Χατζηδίμπα στον Πανσερραϊκό!

Λύθηκε το συμβόλαιο του Χατζηδίμπα στον Πανσερραϊκό!

Σε μία αιφνιδιαστική αν μη τι άλλο κίνηση, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την Πέμπτη την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Βασίλη Χατζηδίμπα, ο οποίος χωρίς να προλάβει να φορέσει λεπτό την φανέλα των “λιονταριών” σε επίσημο ματς, αποχωρεί.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός που κατάγεται από την Πρώτη Σερρών είχε έρθει από τον Ηρακλή κατόπιν εισήγησης του τότε προπονητή Σάκη Αναστασιάδη και παρότι ήταν συνέχεια στην αποστολή, δεν μπόρεσε να βρει χρόνο συμμετοχής έχοντας μπροστά του τους Τσιαμούρη, Βοσκόπουλο, Τσελεπίδη και Σιάκκα.

Δεν αποκλείεται η αποχώρηση του να ήταν στο πλάνο και ο τραυματισμός του που θα τον άφηνε εκτός από τα δύο τελευταία παιχνίδια να επίσπευσε τις διαδικασίες, αλλά όπως και να έχει ο Χατζηδίμπας αποτελεί παρελθόν, αναζητώντας αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν αποκλείεται να τον βρει εκ νέου στον Ηρακλή και πάλι με τον Σάκη Αναστασιάδη.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την συναινετική λύση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Βασίλη Χατζηδίμπα. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά και τη βοήθεια του και του ευχόμαστε όλοι τα καλύτερα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr