Λογική λύση ο Πέτρος Στοΐλας για τον πάγκο του Πανσερραϊκού

Λογική λύση ο Πέτρος Στοΐλας για τον πάγκο του Πανσερραϊκού

Ο Πανσερραϊκός είναι χωρίς προπονητή πλέον, μετά την αποχώρηση του Απόστολου Χαραλαμπίδη από τον πάγκο και με δεδομένη τη θέληση όλων όσων βρίσκονται στα πέριξ της ομάδας και κυρίως του ερασιτέχνη και των παλαιμάχων να τελειώσει το πρωτάθλημα κανονικά και να μην υποβιβαστεί για εξωαγωνιστικούς λόγους, είναι λογικό και επόμενο να βρεθεί μία λογική και αναμενόμενη λύση για την τεχνική ηγεσία. Αυτή είναι του Πέτρου Στοΐλα.

Ο νεαρός Σερραίος προπονητής, κάτοχος UEFA PRO, ο οποίος προσλήφθηκε τον Φεβρουάριο ως βοηθός του Απόστολου Χαραλαμπίδη είναι πιθανό να κληθεί να αναλάβει τα ηνία για τις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές, αλλά σίγουρα αποτελεί ερωτηματικό ποιος θα δώσει την εντολή για να συμβεί αυτό.

Όπως και να έχει, ο ίδιος λόγω της αγάπης του για τον Πανσερραϊκό είναι διατεθειμένος φυσικά να συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν και δεν αποκλείεται τότε να πάει και να ξανασυναντήσει στην ΑΕΛ τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου, του οποίου υπήρξε βοηθός σε Σπάρτη και Τρίκαλα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr