Λιούμπας: “Υπόκλιση σε αθλητές και προπονητές για τα ιδεώδη τους!”

Λιούμπας: “Υπόκλιση σε αθλητές και προπονητές για τα ιδεώδη τους!”

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ.Γιάννης Λιούμπας τοποθετείται μέσω του SSN για τις ιδιαίτερες και δύσκολες συνθήκες που έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι του στίβου, συγχαίροντας αθλητές και προπονητές για το σθένος, το αγωνιστικό πνεύμα και τα ιδεώδη που επιδεικνύουν συνεχίζοντας τη δουλειά, πάντα με σύνεση στα μέτρα. Όπως τονίζει “δεν είναι τα πάντα χρήματα στη ζωή αλλά υπάρχουν και τα ιδεώδη”, τα οποία αποτελούν οδηγό για τους αθλητές σε αυτή τη πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε.

Παράλληλα αναφέρεται στις προτάσεις που έγιναν από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ προς τον υφυπουργό αθλητισμού, για την ομαλή επάνοδο των αθλητών στους στίβους (διαβάστε εδώ) τονίζοντας ότι η ομοσπονδία αναμένει τις αποφάσεις του αρμόδιου Υπουργείου.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο κ.Γιάννης Λιούμπας στο SSN για τους αθλητές, τους προπονητές, το κίνητρο του αγώνα και την επανεκκίνηση της δράσης:

“Πρέπει να λειτουργήσουμε με σύνεση, έχοντας λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την επανεκκίνηση της Παιδείας μας, το άνοιγμα των χώρων αθλητισμού, την έναρξη της αγωνιστικής δράσης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το κίνητρο του ΑΓΩΝΑ.

Το αγωνιστικό πνεύμα υπήρξε ένα ιδανικό συνυφασμένο με τις μεγάλες στιγμές της αρχαίας ελληνικής ιστορίας, αλλά και με την καθημερινότητα των απλών ανθρώπων της εποχής. Ακόμα περισσότερο, όμως, ο αγώνας συνδέθηκε με την παιδεία των νέων, καθώς τους παρότρυνε “να είναι πάντα καλύτεροι”. Εμείς είμαστε συνεχιστές τους. Πολλοί προπονητές μας με τους αθλητές τους συνεχίζουν σε δύσκολες συνθήκες να αθλούνται, περιμένοντας την χαρά του ΑΓΩΝΑ!.

Δεν είναι ευτυχώς όλα τα πράγματα χρήματα, υπάρχουν και τα ιδεώδη κύριοι. Γι αυτό και υποκλίνομαι σε αυτούς τους αθλητές που μετέχουν σε αυτούς τους αγώνες. Ο ΣΕΓΑΣ, η ομοσπονδία μας ως όφειλε κατέθεσε τις προτάσεις της στον αρμόδιο Υπουργό για την επανεκκίνηση του αθλητισμού. Τώρα αναμένουμε τις απαντήσεις.”

Share