Λιούμπας: “Ναι στην άθληση με σεβασμό στην ασφάλεια όλων”

Λιούμπας: “Ναι στην άθληση με σεβασμό στην ασφάλεια όλων”

Στο θέμα της άθλησης και τους τρόπους που πρέπει να εφαρμόζεται για την ασφάλεια όλων από τον κορονοϊό αναφέρθηκε μέσω του SSN, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ.Γιάννης Λιούμπας.

Ο κ.Λιούμπας τόνισε ότι η άσκηση σε ανοιχτό χώρο είναι επιβεβλημένη αλλά τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για την προφύλαξη από τον ιό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η άθληση, τις μέρες που διανύουμε, πρέπει να γίνεται με σεβασμό στις εντολές που έχουν δοθεί και να πραγματοποιείται σε ασφαλείς διαδρομές. Συνεπώς, το κλείσιμο κοιλάδων στην πόλη των Σερρών μπορεί να αποφέρει αρνητικές συνέπειες, αφού ο κόσμος θα προσανατολιστεί στις επιλογές των ασφάλτινων διαδρομών.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ.Λιούμπα:

Η άσκηση σε ανοιχτό χώρο, μόνος ή δύο άτομα σε απόσταση ασφαλείας, δεν πρέπει να απαγορευθεί αλλά να επιβληθεί. Σε ασφαλείς διαδρομές ή δυνατόν σηματοδοτούμενες. Η απόφαση του δημάρχου Σερρών πρέπει να επανεξεταστεί. Το κλείσιμο της κοιλάδας Αγίων Αναργύρων, Αγίας Βαρβάρας και ΟΒΑ αυτό που κάνει είναι να φέρει τους αθλούμενους σε ασφάλτινες διαδρομές, επικίνδυνες για όλους. Ναι στην άθληση με σεβασμό στην ασφάλεια όλων.”

Share