Λεουτσάκος: “99% ξεκινάει το πρωτάθλημα…”

Λεουτσάκος: "99% ξεκινάει το πρωτάθλημα..."

Την Πέμπτη (26/10) η ΕΕΑ θα ανακοινώσει εάν παίρνουν πιστοποιητικό συμμετοχής πέντε ΠΑΕ (ΑΟΧ Κισσαμικός, Αχαρναϊκός, Απόλλων Λάρισας, Καραϊσκάκης, Δόξα Δράμας) της Football League. Παρόλα αυτά ο Λεωνίδας Λεουτσάκος άφησε να εννοηθεί ότι κάτα πάσα πιθανότητα άμεσα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της πρεμιέρας, αφού «δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα προς το παρόν».

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Yellow Radio» και στην εκπομπή «Αθλητικό X-PRESS» ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής ανέφερε ότι και οι πέντε ΠΑΕ δεν έχουν σοβαρά προβλήματα, ενώ για τον Αχαρναϊκό είπε: «Δεν είναι πλέον στη δική μου δικαιοδοσία η ομάδα. Τώρα, αν δεν προλάβει να λύσει τις εκκρεμότητες που έχει, θα δούμε». Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεουτσάκου:

Για το πρωτάθλημα της Football League:
«Θεωρώ ότι 99% θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα προς το παρόν. Οι πληροφορίες που έχω για τις 5 ομάδες μέχρι τώρα είναι ότι δεν έχουν σοβαρά προβλήματα και θα λυθούν. Όσο για τον Αχαρναϊκό δεν είναι πλέον στην δική μου δικαιοδοσία η ομάδα, ανήκει σε άλλους. Τώρα, αν δεν προλάβει να λύσει τις εκκρεμότητες που έχει, θα δούμε. Φέτος ήταν η πιο εύκολη χρονιά για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά προέκυψαν τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής που αποσύρθηκαν, υποβιβάστηκαν και ανέβηκαν οι δύο ομάδες τελευταία στιγμή και πάλι «φάγαμε» καθυστέρηση. Έτρεξα πάρα πολύ και ταλαιπωρήθηκα γι’ αυτό το πρωτάθλημα. Και πιεζόμαστε πολύ, αλλά από τη στιγμή που τα προβλήματα των ομάδων ήταν ελάχιστα, δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην ξεκινήσουμε. Ακόμα δεν έχουμε πάρει και χορηγίες και οι χορηγοί περιμένουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα πρώτα για να συμφωνήσουν. Η ευχή είναι πρώτα από όλα να ξεκινήσουμε όλοι σωστά και να τερματίσουμε σωστά”.
Για την ώρα μετάδοσης των αγώνων από την ΕΡΤ3:
«Σάββατο και Κυριακή 15:00 θα δείχνει η ΕΡΤ3 τους αγώνες».
Για το θέμα της διαιτησίας αλλά και για το τι ποσό λαμβάνουν οι διαιτητές ετησίως:
«Πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με την διαιτησία ώστε να μην επιβαρύνονται οι ομάδες. Σχεδόν 1.000.000 παίρνουν οι διαιτητές. Εμείς δεν χρωστάμε ούτε 1 ευρώ. Πρέπει να αρχίσει να μας κοιτάει και εμάς λίγο η Super League, γιατί τα προβλήματα άρχισαν να χτυπούν και την δική της πόρτα. Θα έχουμε επαφές και συζητήσεις για να βρεθούν λύσεις».
Κλείνοντας έδωσε και την ευχή του για το πρωτάθλημα:
«Να γίνει ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα γιατί οι ομάδες που βρίσκονται φέτος στην Football League είναι φοβερές».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr