Λεουτσάκος: «Συμπάσχουμε με την κατάσταση που βιώνει η χώρας μας, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσουμε»

Λεουτσάκος: «Συμπάσχουμε με την κατάσταση που βιώνει η χώρας μας, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσουμε»

Ο πρόεδρος της Super League και Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, απάντησε στον λοιμωξιολόγο, Νίκο Σύψα, σχετικά με την δήλωση του τελευταίου, πως οι δύο κατηγορίες, δεν έχουν στείλει κάποιο αίτημα ενημέρωσης στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, για την έναρξη των αγώνων.

Στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ μίλησε ο πρόεδρος των Ενώσεων της Super League 2 και Football League, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στις δύο αυτές κατηγορίες, ενώ «απάντησε» και στον λοιμωξιολόγο, Νίκο Σύψα, ο οποίος έκανε πριν λίγες μέρες τοποθέτηση, αναφέροντας πως οι δύο κατηγορίες δεν έχουν στείλει ενημέρωση σχετικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο για να ξεκινήσουν άμεσα τα πρωταθλήματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για μία ομάδα 30 λοιμωξιολόγων οι οποίοι μεταξύ τους δεν είναι κάθε μέρα σε επικοινωνία και δεν μπορούν να ξέρουν όλοι τι ακριβώς έχουμε κάνει εμείς και πόσα αιτήματα έχουμε στείλει για να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Από κει και πέρα, αναφέρθηκε ότι περίπου 3.000 οικογένειες (ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές, γυμναστές κ.ο.κ) βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση εδώ και πολύ καιρό από την στιγμή που δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα τόσο της Super League 2 και της Football League.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως γίνεται να μην κολλάει ο ιός στη Super League 1 και να συμβαίνει το ανάποδο στη Super League 2! Τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και είμαστε πανέτοιμοι περιμένοντας το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουμε, μιας και έχουμε κάνουμε συγκεκριμένες συναντήσεις τόσο με την ΕΠΟ, τον ΠΣΑΠ, αλλά και τη Super League 1, για να δώσουμε στοχευμένες προτάσεις με σκοπό την έναρξη των δύο πρωταθλημάτων.

«Στην Αγγλία που έχουν περισσότερα κρούσματα, αλλά και θανάτους, έχουν γίνει κινήσεις για να υπάρχουν 4.000 φίλαθλοι σε κάθε ματς, ενώ έχουν ξεκινήσει όλες οι κατηγορίες τους! Συμπάσχουμε με την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να ξεκινήσουμε!»

Πηγή: ΣΚΑΪ

Share