Λεουτσάκος: “Με παίκτες U25 oι μη αδειοδοτημένοι…”

Λεουτσάκος: "Με παίκτες U25 oι μη αδειοδοτημένοι..."

«Μαλακώνουν» και άλλο οι ποινές για τις ομάδες της Football League που «κόπηκαν» στο θέμα χορήγησης άδειας. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδας Λεουτσάκος , εξηγεί στην «ΑRENA PRESS»:

«Αρχικά το μέτρο ήταν για ηλικίες κάτω των 20 στις ομάδες που δεν πήραν άδεια. Με δική μας παρέμβαση έγινε κάτω των 23. Τώρα υπάρχει νέα παρέμβαση και πρόταση του ΠΣΑΠ. Το συνδικαλιστικό όργανο επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, για να μειωθεί η ανεργία και να μην υπάρξουν λιγότερες ευκαιρίες εργασιακά, προτείνει το όριο να «ανέβει» στα 25 χρόνια. Δηλαδή Κ25, κατά δυο χρόνια περιθώριο για μεγαλύτερους. Φυσικά, η πρόταση μας βρίσκει σύμφωνους και θετικούς, αλλά είναι θέμα της ΕΠΟ να «περάσει». Λογικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Εμείς ξανά θα συνεδριάσουμε μετά τον Δεκαπενταύγουστο».

Έτσι, θα έχουν περισσότερες επιλογές τον Αύγουστο, από τη… δεξαμενή των ελεύθερων, ομάδες που «ψάχνονται», όπως Ηρακλής, Βέροια, Πανσερραϊκός κ.α.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr