Λεουτσάκος: «Εξαντλούν την αυστηρότητά τους στην Football League»

Λεουτσάκος: «Εξαντλούν την αυστηρότητά τους στην Football League»

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά… δώδεκα ομάδες της Football League δεν αδειοδοτήθηκαν. Με αφορμή αυτή την εξέλιξη, ο πρόεδρος της κατηγορίας, Λεωνίδας Λεουτσάκος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» με τον Γιώργο Μπούζο για να τοποθετηθεί επί του θέματος.

 

Αναλυτικά:

Για το γεγονός ότι 12 ομάδες της Φούτμπολ λιγκ δεν πήραν άδεια: «Είμαι απογοητευμένος, αλλά ευτυχώς υπάρχει μια διοικούσα επιτροπή που μας ακούει γιατί οι προηγούμενες διοικήσεις της ΕΠΟ, που δεν είχανε καμία συμμετοχή στο ποδόσφαιρο, θα τρελαθούμε, έγινε γενική συνέλευση προχθές και πήγαμε και ακούσαμε τους παράγοντες που μιλάγανε ότι δεν ξέρουνε τι έγινε στο ποδόσφαιρο, λες και εγώ και ο κύριος Μπούζος τα κάναμε όλα, αυτοί δεν κάνανε τίποτα».

 

Για το τι γίνεται τώρα: «Τώρα είμαστε ευτυχώς σε συνομιλία με την διοικούσα επιτροπή που μας ακούει και θα δούμε τι θα κάνουμε. Για να προχωρήσει η εξυγίανση που ξεκινήσαμε εμείς. Πρέπει να μπει και ο ΠΣΑΠ στην διαδικασία. Να μπορούν να πάρουν οι ομάδες Έλληνες παίκτες μέχρι 24 χρονών. Κάποιες ομάδες πλήρωσαν λίγο αργότερα και καταστράφηκε η χώρα; Μην εξαντλήσουμε όλη την αυστηρότητα σε αυτές. Προσπαθεί και ο Άρης και ο ΟΦΗ να πληρώσουν, ιστορικές. Αυτές που δεν θα πληρώσουν θα πάνε με μικρότερο μπάτζετ. Να μπορούν να πάρουν μέχρι τρεις κοινοτικούς».

 

Για το αν θα αλλάξουν την προκήρυξη: «Θα το αλλάξουμε βεβαίως. Προς το καλύτερο. Θέλουμε να υπάρξει εξυγίανση, αλλά και ομαλότητα. Πρέπει να πληρώνονται παίκτες, ΙΚΑ, εφορία. Η αρχή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου πρέπει να βάλει τις δικλείδες της. Υπάρχει δικαίωμα έφεσης μέσα στις επόμενες πέντε μέρες. Μόνο ο κ. Βασιλειάδης μας βοήθησε και η διοικούσα επιτροπή. Ουδείς άλλος ενδιαφέρθηκε».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr