ΛΑΓΚΑΔΑΣ-ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ 2-1: Τον «σκότωσε» ένας Σερραίος!

ΛΑΓΚΑΔΑΣ-ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ 2-1: Τον «σκότωσε» ένας Σερραίος!

Ένας παίκτης ο οποίος έχει δημιουργήσει τη δική του παράδοση κόντρα σε Σερραϊκές ομάδες, ήταν αυτός που χάρισε τους τρεις πολύτιμους βαθμού στην ΑΠΕ Λαγκαδά και ανάγκασε τους παίκτες του Απόλλωνα Παραλιμνίου να φύγουν χωρίς βαθμό στο «σακούλι» τους από την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για τον Παντελή Κρυστάλλη ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 68ο λεπτό και μετά από δέκα περίπου λεπτά πέτυχε το γκολ που έκρινε τον νικητή στον αγώνα του Λαγκαδά.

 

Η ομάδα του Νίκου Κουζουτζίδη, αν και παρουσίασε ένα καλό αγωνιστικά πρόσωπο, βρέθηκε λίγο πριν το ημίχρονο πίσω στο σκορ με γκολ του Παναγιωτούδη (42’). Η «απάντηση» των Σερραίων ήρθε στο 59’ με τον Κοσμίδη να ισοφαρίζει για λογαριασμό του Απόλλωνα με διαγώνιο σουτ. Στο 77’ ο Κρυστάλλης διαμόρφωσε με κοντινό σουτ το τελικό 2-1.

 

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Ταταρίδης, Μουχάλης, Ντόσης, Καραμανλής, Σαμουηλίδης, Καρασταύρου, Καρασίμος (34΄ λ.τ. Πολίτης), Παναγιωτούδης, Ντούνγκα (60΄ Αχαλινόπουλος), Ξανθόπουλος (68΄ Κρυστάλλης), Στεφανίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Γαλακτερός (81΄ Κωνσταντινίδης), Μιντιούρης, Καστριτσέας, Κ. Τριανταφύλλου, Λιάρας, Ρούμπος, Καρακούτης (46΄ Παπαστεργίου), Ναλμπάντης, Μεντής (68΄ Ζυγκερίδης).

 

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr