Λίγο πριν ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Πανσερραϊκός ανανέωσε και τον Τράκα !

Λίγο πριν ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Πανσερραϊκός ανανέωσε και τον Τράκα !

Παρότι υπήρχαν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στις δυο πλευρές, τελικά Πανσερραϊκός και Τράκας θα συνεχίσουν να βαδίζουν προς την ίδια “οδό”. Ένας παίχτης, που βοήθησε πολύ τα “λιοντάρια” την περσινή χρονιά θα συνεχίσει στην ομάδα του Φ.Κοκολιού και στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Παραμένει «λιοντάρι» ο Τράκας!

– Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι συνεχίζει την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, με μία ακόμη ανανέωση! Ο λόγος για τον έμπειρο Σερραίο καλαθοσφαιριστή Ηλία Τράκα (27 ετών, 1,85 μέτρα, guard), ο οποίος με την περσινή του παρουσία στην ομάδα συνέβαλε στην άνοδο της στις Εθνικές Κατηγορίες!

– Η αγωνιστική πορεία του Ηλία ξεκίνησε από τους Ικάρους και η πρώτη του διάκριση ήρθε με την ομάδα των Παίδων που συμμετείχε στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος το 2006. Τη διετία 2012-2014 αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ενώ κατά την αγωνιστική περίοδο (2016-2017) συνέβαλε τα μέγιστα για την επιστροφή της ομάδας του από τη Γ’ στη Β’ Εθνική. Πέρυσι φόρεσε την κόκκινη φανέλα και αποτέλεσε βασικό συντελεστή στις επιτυχίες των «λιονταριών» που κατέκτησαν το κύπελλο και το πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.

Ηλία, χαιρετίζουμε την παραμονή σου στη μεγάλη οικογένεια του Πανσερραϊκού! Είμαστε βέβαιοι ότι με το ταλέντο, τη δουλειά σου στο γήπεδο, την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σου, θα βοηθήσεις την ομάδα στην πρόκληση της Γ’ Εθνικής!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr