Λήγει η προθεσμία συμμετοχών στην Football League-Στα χέρια των ομάδων η προκήρυξη!

Λήγει η προθεσμία συμμετοχών στην Football League-Στα χέρια των ομάδων η προκήρυξη!

Οι 22 ομάδες της Football League έχουν στα χέρια τους το προσχέδιο της προκήρυξης για το νέο πρωτάθλημα.

Οι διαδικασίες αναμένεται να τρέξουν άμεσα καθώς ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και όπως τονίστηκε στην συνάντηση της Παρασκευής μεταξύ της Ένωσης και του Λευτέρη Αυγενάκη, οι ομάδες της τρίτης επαγγελματικής κατηγορίας θα πρέπει μέχρι σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Ο αριθμός των ομάδων που θα πάρουν μέρος θα καθορίσει και τη μορφή που θα έχει το πρωτάθλημα. Έχουν εκφραστεί ερωτηματικά για ορισμένες. Εάν τελικά δεν υπάρξουν αποχωρήσεις το πρωτάθλημα θα γίνει σε δύο ομίλους, κάτι για το οποίο συναίνεσε και ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος δείχνει να συμμερίζεται γενικότερα, τους προβληματισμούς της ένωσης.

Μαθαίνουμε και για την σύσταση ομάδας εργασίας, με εκπροσώπους του Υφυπουργείου, της SL2-FL και της ΕΠΟ για να παρουσιάσει σε μερικές εβδομάδες πλήρες πλαίσιο λειτουργίας και χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του.

Αυτό μοιάζει περίεργο την στιγμή, που όλο το καλοκαίρι ο Πανσερραϊκός και οι υπόλοιπες 7 ομάδες που ανέβηκαν στην Football League, έχουν μοιράσει σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, ένα πληρέστατο σχέδιο βιωσιμότητας και εργαλείων για την επόμενη μέρα, μετά την πανδημία και όχι μόνο. Ας ανοίξουν τα email τους…ακόμα και στα ανεπιθύμητα και θα τα βρουν όλα!

Τέλος ο Πανσερραϊκός, έχει εδω και 10 μέρες που έχει πληρώσει τα παράβολα για την συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα της FL.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr