Κ. Καραμανλής: ” Πρωινό αφιερωμένο στο Δήμο Βισαλτίας”

Κ. Καραμανλής: ” Πρωινό αφιερωμένο στο Δήμο Βισαλτίας”

“Το πρωινό του Σάββατο ήταν αφιερωμένο στο Δήμο Βισαλτίας, στις κοινότητες Ανθή, Τερπνή και στη γεμάτη κόσμο Νιγρίτα. Βρέθηκα επίσης, στο Α.Τ Βισαλτίας, στο οποίο πρόσφατα ολοκληρώσαμε την πρώτη φάση της ανακαίνισής του και συνομίλησα με τα στελέχη και τους εργαζόμενους. Φυσικά επισκέφτηκα και τον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας, μια ιστορική εκκλησία της περιοχής που υπέστη σοβαρές ζημιές από πυρκαγιά, για τις οποίες συνεισφέραμε ώστε να αποκατασταθούν πλήρως.
Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια βάλαμε σε εφαρμογή πλήθος έργων στην περιοχή. Υλοποιήσαμε αντιπλημμυρικές εργασίες, εξασφαλίσαμε τους πόρους για τη βελτίωση της δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας, χρηματοδοτήσαμε την άμεση αποκατάσταση των ζημιών από τις θεομηνίες, στηρίξαμε τον αγροτικό τομέα, προχωρήσαμε με τις συμπληρωματικές μελέτες του οδικού τμήματος “Νιγρίτα- Σοχός- Ασκός – ΑΚ Βαϊοχωρίου”, ώστε να αποκτήσει απευθείας σύνδεση η Νιγρίτα με τον Νομό Θεσσαλονίκης και καταφέραμε να εντάξουμε στο Ταμείο Ανάκαμψης την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας.
Τα έργα αυτά ήταν μόνο η αρχή.
Μαζί συνεχίζουμε γιατί μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα.”

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr