Κώστας Ριζόπουλος: «Με γεμίζει ψυχικά αυτή η μεγάλη διοργάνωση στην πόλη μου τις Σέρρες» (video)

Κώστας Ριζόπουλος: «Με γεμίζει ψυχικά αυτή η μεγάλη διοργάνωση στην πόλη μου τις Σέρρες» (video)

Η ζωντανή ιστορία του Σερραϊκού βόλεϊ και παλαίμαχος προπονητής της σπουδαίας ομάδας του Σίρις, Κώστας Ριζόπουλος, μέσω της κάμερας του volleyball.gr εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά που η πόλη του φιλοξενεί μετά από 27 χρόνια μία μεγάλη διοργάνωση.

«Σας καλωσορίζω στη πόλη των Σερρών, μία πόλη φιλόξενη. Πέρυσι τον Μάιο έγινε μία όμορφη παρουσίαση για την παλιά ομάδα του Σίρις και θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που παρεβρέθηκε. Ήταν πιστεύω το ληθαράκι για την επόμενη κίνηση. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος, με καλύπτει πλήρως ψυχικά ότι ήρθε η πρόταση από την Ομοσπονδία, προς ανταπόδωση και ανταμοιβής της μεγάλης προσφοράς των Σερρών στις Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών. Μην ξεχνάμε ότι οι Σέρρες έχουν δώσει στις Εθνικές 13 αθλητές και αθλήτριες. Η πόλη μας δεν φημίζεται για τις διοργανώσεις μας και είμαι χαρούμενος που ο Δήμος αποδέκτηκε την πρόταση. Η Ομοσπονδία όταν έκανε την περιοδεία της από την Αθήνα έως την Ορεστιάδα πέρασε από τη πόλη μας και λίγες ημέρες αργότερα, επισημοποιήθηκε η συμφωνία με ομόφωνη απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο. Στο γήπεδο έγινε ένα πολύ καλό λίφτινγκ για να φιλοξενήσει τέσσερις μεγάλες ομάδες. Βελτιώσεις στο γήπεδο είχαν να γίνουν από το 1992 και το ευρωπαϊκό Κ18 που είχαμε διοργανώσει. Αλλαγές που έπρεπε να γίνουν για να μπορέσει να δει όλη η Ελλάδα σπουδαίους αγώνες μέσω της ΕΡΤ».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Κώστα Ριζόπουλου στο παρακάτω λινκ.

ΥΓ: Μπράβο στην Ελληνική ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την τρομερή δημσιογραφική δουλειά και κάλυψη της διοργάνωσης!

ΠΗΓΗ: www.volleyball.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr