Κώστας Κουκοδήμος ο Δήμαρχος που κάνει άλματα…υπέρ του ποδοσφαίρου!

Κώστας Κουκοδήμος ο Δήμαρχος που κάνει άλματα...υπέρ του ποδοσφαίρου!

Ο Κώστας Κουκοδήμος, είναι ίσως ο σημαντικότερος άλτης του μήκους στην χώρα μας, με ρεκόρ και καριέρα ζηλευτή, ως Ολυμπιονίκης, πρωταθλητής και με πολλά μετάλλια εντός κι εκτός συνόρων. Η σχέση όμως του νυν Δημάρχου Κατερίνης με τον στίβο, δεν τον εμποδίζει να συμπορεύεται πλάι στον ιστορικό Πιερικό και τη νέα ΠΑΕ των «μελανόλευκων», βοηθώντας με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί την πρώτη ομάδα της Πιερίας.

Ο ίδιος ξεκίνησε ως τερματοφύλακας στον Πιερικό αλλα μετά τον κέρδισε το μήκος και τα άλματα…πλέον ως Δήμαρχος, έχει και την δυνατότητα και την διάθεση να βρεθεί κοντά στην ομάδα της πόλης του και να την στηρίζει εμπράκτως καθημερινά. Η περίπτωση Κουκοδήμου, αποτελεί σπάνιο φαινόμενο στα Ελληνικά χρονικά της τοπικής αυτοδιοίκησης και ελπίζουμε να βρει αποδέκτες σε όλη την χώρα!

Η έννοια του στηρίζω τον αθλητισμό με πράξεις και όχι με λόγια, αντανακλάται σε μέγιστο βαθμό, στο πρόσωπο του Δημάρχου Κατερίνης! Απο τον Ιούνιο του 2019 κι έπειτα η θετική του επίδραση στον Πιερικό έχει ενθαρύνει τους πολίτες και τους φιλάθλους της τοπικής κοινωνίας που σηκώνουν ακόμη και πανό υπέρ του στο ΔΑΚ Κατερίνης!

Και πώς να μην συμβαίνει αυτό, αφού δημιουργεί αθλητικά έργα και υποδομές με πρωτοβουλία του Δήμου και δίνει χορηγικά κίνητρα υπέρ του αθλητισμού. Προπονητικά κέντρα, γήπεδα προπονήσεων, αθλητικά πάρκα, που φέρνουν τους νέους κοντά στον αθλητισμό της Πιερίας και θέλγει χορηγούς για τον ποδοσφαιρικό Πιερικό εντός κι εκτός νομού, σε ένα περιβάλλον αξιοπιστίας, ανανέωσης και φερεγγυότητας, όπως μας είπαν χαρακτηριστικά άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του, κατά την επίσκεψη μας στον αγώνα με τον Πανσερραϊκού για την Football League!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr