Κώστας Καραμανλής: “Τα τελευταία τέσσερα χρόνια και στον Δήμο Εμμ. Παππά κάναμε πολλά έργα”

Κώστας Καραμανλής: “Τα τελευταία τέσσερα χρόνια και στον Δήμο Εμμ. Παππά κάναμε πολλά έργα”
“Ένα ακόμη απόγευμα στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά, αυτή τη φορά στην έδρα του το Χρυσό αλλά και στις κοινότητες Δαφνούδι, Τούμπα, Πεντάπολη, Εμμανουήλ Παππά , Άγιο Πνεύμα, Νέο Σούλι όπου είχα τη χαρά να συνομιλήσω με τους κατοίκους, να ακούσω όσα τους προβληματίζουν και να κάνουμε έναν απολογισμό του έργου που έχει πραγματοποιηθεί ως τώρα.
Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια και στον Δήμο Εμμ. Παππά κάναμε πολλά.
Πρώτα απ’ όλα στις υποδομές εκπαίδευσης, θέσαμε σε λειτουργία το νέο Δημοτικό σχολείο στο Νέο Σούλι και ξεκινήσαμε την κατασκευή του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού , ενώ ανακαινίσαμε και το πρώην σχολείο της Τούμπας.
Ταυτόχρονα, εξασφαλίσαμε πόρους μέσω της Περιφέρειας για τη συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου, αλλά και για την κατασκευή του νέου κόμβου ανάμεσα στο Χρυσό και το Άγιο Πνεύμα.
Και βέβαια, στηρίξαμε με χρηματοδοτήσεις τόσο τον Δήμο, όσο και την Περιφέρεια για την αποκατάσταση των καταστροφών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, υλοποιώντας παράλληλα αντιπλημμυρικές και αποστραγγιστικές εργασίες.
Μαζί συνεχίζουμε με έργα και απτά αποτελέσματα!”
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr